Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filet na citronu (Parní hrnec)

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 5. 2010 13:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie779 kJ / 186 kcal
Bílkoviny3,84 g
Tuky0,85 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy40,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-http://www.webnode.cz/w/varenivpare.webnode.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ŠÁRKA

17. 3. 2013 12:57

děkuji za inspiraci, nedávno jsem také dostala parní hrnec, žádný návod atd. Dnes zkouším Váš recept :):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2013 12:57

ŠÁRKA: Taky jsem hledala recepty na parní hrnec, když jsem ho dostala;-)

ŠÁRKA

17. 3. 2013 12:37

děkuji za inspiraci, nedávno jsem také dostala parní hrnec, žádný návod atd. Dnes zkouším Váš recept :):-K

Jana

3. 1. 2012 16:30

Míla:Taky hledám recepty na parní hrnec a tady jsem vyhledala tytohttp://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=pa...Postupně je budu zkoušet.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2012 16:09

Míla: Tak tady něco na ten parní hrnec, snad se bude hodit:-)http://varecha.pravda.sk/recepty/sposob-pripravy/p...

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2012 15:31

Míla: Já fakt nevím zrovna vajíčka, věř mi, že se špatně hledají recepty na parní hrnec. Ale mi nic necinká, když se voda vyvaří, musíš ji sledovat, je to přece vidět, ne? Já nevím, jak v Tefalu, ale v tom mém ano. Zkusím ti zjistit ta vajíčka, ale to je zrovna myslím zbytečné, dělat ve skořápce v parním hrnci.

Míla

3. 1. 2012 15:05

Dostala jsem parní hrnec, tefal, ale vůbec tomu nerozumím, žádný návod jen obrázky. Zkusila jsem uvařit vajíčka, dala jsem vodu, ale vajíčka byly uvařené nahniličko i když vody jsem dala dost jak je tam ryska. Ono to asi zazvoní až se vypaří všchna voda? Ted nevím jak mám najednou uvařit najednou brambory zeleninu rýži,maso to to mám pořád sundavat, abych viděla jak už to je vařené, vůbec tomu nerozumím když se vaří všechno jinak dlouho.Všechno najednou se neuvaří?

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2011 20:51

Sluníčko, já jsem dala filet rozmrazený, ale myslím, že by se nic nestalo, kdybys dala i zmrzlý. Možná pár minut navíc.;-)

Sluníčko

8. 2. 2011 20:14

díky za tip.....jen se chci zeptat, zda se musí před vložením filet rozmrazit či můžu pařit klasické filé z mrazáku?Díky za rady a přeji dobrou chuť všem:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 5. 2010 18:29

ALENA FROUZOVA jasně a díky!!;-)

ALENA FROUZOVA

20. 5. 2010 18:02

Ahojky Jani,opravdu to vypadá skvěle.Já akorát vyměním rýži za brambor,moc ji nemusím.Hrnec mám asi měsíc tak zkouším ,ale kynuté knedlíky super to určitě znáte.:-p:yes:

isindy isindy

10. 5. 2010 20:13

Věrka (nereg.) - parní hrnec jsem dostala nečekaně před měsícem k svátku a jsem s ním max.spokojená. Postupně zkouším různé úpravy a hledám na netu recepty, jídlo je chutné, maso šťavnaté, brambory lepší než jen vařené ve vodě....:-)dokonce i ti moji rozmazlení labužníci/manžel a potomci/ neremcají, když ví, že večeře bude "parní" ;-)

Věrka.

10. 5. 2010 19:35

Jani, moc děkuju a budu uvažovat o koupi. Už i dcera po něm pokukuje a tak možná, že by se docela hodil. Byly by jsme na něj 2 rodinky a to si myslím, že by se mohl určitě vyplatit. Děkuji.

eva hubova eva hubova

10. 5. 2010 18:53

:-p:-p:yes:+7

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 5. 2010 17:03

Věrka. (neregistrovaný/á) , samozřejmě to není, jako smažené, opékané a jinak upravené. Každopádně, hlavně prsíčko, co jsem dělala také v parním hrnci, nebo vepřovoá kotleta je velice šťavnatá. Já se taky ještě učím s tím hrncem pracovat a třebaže vím, že pro mnohé takové recepty nejsou atraktivní, snažím se je tady vkládat, aby je uživatelé, mají-li zájem zkusili a přidali svůj názor. V parním hrnci si určitě neusmažíš řízek, nebo neugriluješ žebírka, ale má i jiné výhody. Já budu postupně ty výhody zkoušet. Jak už jsem psala, můžeš si v klidu dělat nějaké maso ve spodní části hrnce a ve druhých dvou patrech si můžeš dělat třeba bramborové šišky, kynutý knedlík, ovocné kynuté knedlíky a podobně. Já jsem hrnec nekupovala, dostala jsem jej, jako dárek od našich adminů a jsem za něj moc vděčná. Pokud jsem se dobře dívala, tak pořizovací cena není nějak veliká.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba v parním hrnci filé v parním hrnci parní hrnec recepty ryby v parním hrnci treska v parním hrnci halibut filet recepty rybí filety recepty pangasius v parnim hrnci ryba vařená v parním hrnci filety v parním hrnci recepty pro parní hrnec ryba v parním hrnci recept losos v parním hrnci rybí filet uprava rybiho file dia jak pracovat s parním hrncem ryba z parního hrnce recept n a krevety ve skořápce recepty parní hrnec treska parní hrnec

Suroviny: pangasius, citron, bazalka čerstvá, sůl, pepř, rýže, masox, voda

TopRecepty.cz

Rybí filet na citronu (Parní hrnec)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2yr