Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Líčka jsou čím dál oblíbenější maso. Hodí se zejména na dušení. Pomalé dušení na mírnou teplotu jim neuvěřitelně prospívá - maso je šťavnaté a jen se rozsýpá v ústech. Dušená líčka se zeleninou a kořením vás nadchnou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jistě netradiční jídlo z netradičního masa. Vynikající masíčko - hodně podobné kližce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2014 19:55
7. 8. 2014 14:51
7. 8. 2014 14:48
18. 6. 2014 19:28
5. 3. 2014 08:16
12. 11. 2013 21:19
Toto je recept na Hovězí líčka ve vlastní šťávě
http://www.labuznik.cz/recept/pecene-licko-take5/
12. 11. 2013 17:36
15. 10. 2013 19:24
12. 4. 2013 14:03
8. 12. 2012 12:53
13. 8. 2012 18:34
1. 4. 2012 07:28
17. 3. 2012 20:22
17. 3. 2012 19:58
28. 7. 2011 10:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 24 sekundami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 27 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka podle pohlreicha recepty z masa hovězí lička hovězí líčka kluci v akci hovězí líčka hovězí líčka pohlreich recept hovezi licka recept kluci v akci hovězí líčka recept na hovězí líčka líčka líčka recept hovězí líčka cena vepřová líčka podle pohlreicha vepřová líčka podle polreicha líčka podle polreicha hovězí líčka recepty recept hovězí líčka hovězí líčka podle polreicha recepty hovezi maso licka hovězí líčka na červeném víně kluci v akci zdeněk pohlreich hovězí líčka
Suroviny: líčka hovězí, rychlosůl, cibule, mrkev, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, olej, voda, sůl, paprika čerstvá bílá, nať petrželová, okurky sterilované, cibulka jarní, jíška světlá
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQmo
26 názorů