Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bageta z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,7 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 7. 2010 20:14

Suroviny

Porce: 2 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 960 kJ / 2 141 kcal
Bílkoviny60,40 g
Tuky42,71 g
Vláknina28,93 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,20 g
Sacharidy364,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Klidně můžete použít jenom polohrubou mouku nebo experimentovat a zkusit nějakou jinou :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra

11. 12. 2016 15:59

tak už se pečou v domácí pekárně
dala jsem to na 20minut..mam ty formičky na bagetky
tak jsem zvědava..:-)

innael innael

29. 12. 2015 22:21

Ahoj Katko, já jsem ty bagety pekla cca 20 minut (záleží na troubě, čas se může trošku lišit). I těch 55 minut se mi zdá dost - neměla jsi nastavenou jinou teplotu? Jinak netuším, čím to může být :-(. Snad se příště povedou :-K

Katka

28. 12. 2015 17:20

Ahoj, dnes jsem poprvé pekla domácí bagetky v nové domácí pekárně, těsto v pohodě nakynulo, ale místo doporučených 55 minut jsem je pekla 90 minut a to byly teprve jemně zlatavé....nevím, jestli jsem tu dobu přehnala, ale jaksi nešly ani rozříznout :D vevnitř jsou krásně udělané, ale ta kurka je tvrdá jak kámen...je to tou delší dobou pečení? Mně se zdály strašně světlé po těch 55 minutách :(

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 10. 2015 17:23

EL: program Těsto trvá přibližně 1:50 h;-)

EL

1. 10. 2015 16:41

Zdravím, prosím o radu, jak dlouho vám pracuje program Těsto ?? já mam jiný typ pekárny a tak si nejsém jistá jestli to bude dobře :-//

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 11. 2014 09:33

danillenka: nevim, jestli se sem neregistrovaná Božka vrátí - tak pokud zatim přijmeš mou odpověď :-) - chlebová mouka je tmavší, než hladká, ale zas hodně jemnější, než většina celozrnných. Už z názvu vyplývá, že z ní pečou hlavně chleba, ale já ji ráda přidavám i do ostatniho slaného pečiva, je pak takové příjemně pevnější (není to jako rohlík - prázdná "vata").
Koupíš ji určitě v každém supermarketu a k dostání je i ve Zdravých výživách ;-)

danillenka

26. 11. 2014 01:33

Božka: Dostala jsem darem domácí pekárnu. Sháním recepty na chleba..jsem nezkušená a tak, prosím, poraďte mi, co je to ta "chlebová mouka" ? Je to nějaká směs? Ten pojem "chlebová" mě mate. Poradíte? Děkuji Danill

piskota piskota

6. 2. 2014 12:49

:yes::yes::yes: Dnes opět peču, nechala jsem na plechu kynout cca 30 minut, nádherně naběhly a už jsou v troubě :-).

innael innael

28. 9. 2013 11:12

Piskota :-K krásné bagetky :yes:

piskota piskota

27. 9. 2013 09:26

Právě jsem dopekla, udělala jsem tři menší rohlíko-bagety a dovoluji si přidat fotečku :-) a děkuji za bezvadný receptík :-) :-K

Dodina

18. 4. 2013 12:15

Díky za receptík,dneska určitě vyzkouším,zkusím udělat s ní houstičky.A s moukou budu experimentovat, to já ráda:-p ,
mám pohankovou, chlebovou a pšen.žitnou.:-)

innael innael

10. 2. 2013 22:49

Děkuji :-K

Sharka

10. 2. 2013 20:56

jednoduše: MŇAM! :-p neměla jsem pečivo, tak jsme vše naházela do pekárny, pak jen upekla a paráda! Dávám bodík a do oblíbených :)

Božka

14. 4. 2012 13:15

andakomar: výborný recept!!!!výborná bageta!!!dala jsem chlebovou mouku místo grahamové,a bagetky byly perfektní.:-)):yes:

andakomar

11. 2. 2012 19:17

místo polohrubé mouky dávám špaldovou, jsou dobré

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagetky z domaci pekarny domácí bagetky recept domácí bagetky bageta recept recept na domácí bagetky domácí pekárna moulinex recepty domácí pekárna recepty bageta recept na bagety pekárna moulinex recepty recepty domácí pekarna moulinex bagety recept pečení baget v pekárně bagety domaci pekarna bagetky recept bageta domácí bagetka bagetky z pekarny recept na bagetu recepty na domaci bagetky

Suroviny: voda, mléko, olej, mouka polohrubá, mouka celozrnná žitná, mouka grahamová, sůl, kmín celý, droždí

TopRecepty.cz

Bageta z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/27NW