Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bagety s provensálskými bylinkami

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

26. 11. 2010 22:59

Suroviny

Porce: 2 - 3 ks

Nutriční hodnoty

Energie10 290 kJ / 2 459 kcal
Bílkoviny68,33 g
Tuky100,45 g
Vláknina17,56 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy311,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Pošli recept, paní Lenka Hodková, mírně poupraveno.

Pro úplnost dodávám, že v receptu se k těmto bagetám podával smažený lilek - neloupaný lilek nakrájet na 1 cm kolečka, rozložit na plech, osolit a 30 minut nechat stát.Pak kolečka osušit, obalit v hladké mouce a osmažit na oleji. K tomu ještě dresink -smíchat zakysanou smetanu, bílý jogurt a česnek.

Další mé recepty najdete zde: http://www.merylas.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

19. 7. 2021 16:25

Lucy81: Ono vydrží, ale tak jako každé pečivo, nejlepší jsou v den pečení. :-K

cechina

6. 7. 2021 09:17

:yes::yes::yes::yes::yes:

Lucy81 Lucy81

3. 4. 2021 18:00

Zdravím, má někdo zkušenost, zda bagety vydrží i na druhý den?

Merylas Merylas

30. 4. 2015 07:35

MirkaL: Jak píše Magdalénka(díky za záskok), dává se buď sušený nebo může se místo něho použít čerstvý. Já většinou pužívám sušený.;-)
A děkuji za zájem:-K

magdalenka magdalenka

30. 4. 2015 06:54

MirkaL: ja čítam - sušený alebo čerstvý cesnak.

MirkaL

30. 4. 2015 04:14

A ten cerstvy cesnek sel zaroven s tim susenym do testa? Nebo kam se podel?:-O Nebo jen spatne ctu? ...slepa som, nevidim? ...aj to je mozne.:-))

Moc pekny receptik, diky za nej!:-K

dexulka

9. 1. 2014 21:27

Lehké,chutné a voňavé :-p Díky za inspiraci ;-)Posílám bodík i foto :yes:

janatka janatka

7. 11. 2013 10:39

Super hotovo,přidala jsem malino žitné mouky+ brusketa sýrová(koření),chtěla jsem vyzkoušet trošku jinou variantu.Super s domácí paštikou.;-):-p

babi

9. 10. 2012 18:17

luxusní,rychlé,všem moc chutnaly.Velký dík za recept!!
:-K:yes:

Merylas Merylas

13. 3. 2012 21:01

Dady: Děkuji moc za komentík, jsem moc ráda, že se recept osvědčil.:-K

Dady

13. 3. 2012 08:46

Tyto bagetky dělám již delší dobu,akorát dělám z této dávky 4.Po upečení je nechám vychladnout do vlažna,zabalím do utěrky a mikrotenu.Nechám je takto asi 2 hodky,poté rozkrojím,máznu majonézou a pokladu čínským zelím,salámem,rajčaty,paprikou,okurkou a pórkem.Zabalím pevně do smršťovací folie a svačinka je jako vystřižená ze žurnálu.

Merylas Merylas

30. 9. 2011 21:11

Sarovka: Děkuji moc za pochvalu. Těší mě, že chutnaly a je vidět, že jdou ještě i vylepšit:-));-):-K

Sarovka

29. 9. 2011 09:37

Merylas, včera upečeno, téměř okamžitě snězeno:-!:yes: Bagegy jsou výborné.:-8:-K Přidala jsem černé olivy. Díky za skvělý recept.

Merylas Merylas

27. 11. 2010 23:01

Yvona, tak to je mi líto, ale tyto bagety právě ochucují provensálské bylinky.;-) Já je používám v kuchyni i jinak, tak jejich chuť znám a zhruba jsem věděla, jak budou bagety chutnat. Kdo tohle koření nemá v oblibě, tak si nepochutná;-)

Yvona

27. 11. 2010 20:54

Jsou dobré,ale nechutná nám to provensálské koření v tom,ale jinak výborné.Každému chutná něco jiného,ale opět uděluji bodíky.:yes::yes:+20:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bagety recept domácí bageta recepty výborná bageta s bylinkami bagety olivová bageta těsto na bagety plech na bagety dresing do bagety bagety s provensálským kořením recept na bagety dresing do baget recept bageta bageta recepty recept na dresing do baget provensálské bagetky bagety recepty bagety s kořením recept recept na veku bagetu recept na bagetu bageta recept

Suroviny: mouka hladká, sůl, koření provensálské, česnek sušený, cukr, droždí čerstvé, voda, olej olivový, semínka dýňová, semínka slunečnicová, vejce, sůl hrubá, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Bagety s provensálskými bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO2K