Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkovo kuřátko

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 2. 2011 08:40

Suroviny

Porce: oběd a večeře pro dva

Nutriční hodnoty

Energie623 kJ / 149 kcal
Bílkoviny0,14 g
Tuky16,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zdenka

4. 7. 2014 18:50

ja to davam najednou a jeste pridam rajcatka papriky a porek misto cibulky no bomba a nekdy aji bez brambor jen ciste moc zeleniny no neni ci dodat,:-D

bystrouska

14. 9. 2011 19:42

Před chvílí jsem tuto dobrotu dopekla. Místo kuřátka jsem dala krůtí řízečky. Máme to nazítra k obědu, ale nevydržela jsem a ochutnala alespoň zeleninu a brambory a je to super :yes::-pDávám také bodík.:-D

Radula

15. 4. 2011 17:27

:-):-):-) vypadá to LUXUSNĚ !!!! URČITĚ VYZKOUŠÍM;-)

petrzelka

19. 2. 2011 15:28

Tak to vypadá bombově,tož posílám ti bod do teho Hodonina;-):yes:

rebeka rebeka

19. 2. 2011 15:17

Kadlíku:yes::yes:pochutnali jsme si,je to bezva bašta;-):yes::yes:a určitě jsem nedělala naposledy:-D
jenom mě zmátlo,jak jsi napsal,žes tu zeleninu dal na druhý plech...:-Otak jsem ji dala na druhý plech,ale ono to mělo být asi přidáno j tomu kuřátku a bramborám,že;-):-?:-D
jsem to ale ťululum:-D:-Dneva,aj tak to bylo výýýbornéé:-8:-p;-):yes:
přidávám foto,další bodík už nelze:-//:-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 2. 2011 22:19

Také dělávám podobně(nedávám porek)a je to príma bašta z jednoho pekáčku:-p+15:yes:Kdyby to pekl můj manžel a odskočil by si na dvě,asi by vyhořel barák než by zvládl první a poslední:-O:-D:-D:-D:-D:-D

Pajaska Pajaska

17. 2. 2011 19:33

No, kuřátko na zelenině s houbami je šťavnatá pochoutka,dělávám také.Super.:-p:yes:
Phamko,,stará Retigová" ve své kuchařce :,,Vraž do toho dvacet vajec":-D;-)

Pajaja

17. 2. 2011 13:25

Kadliku, moooc hezky si to napsal! A fotky jsou taky parádní, nemůžu se nepřidat ke chvále. :yes::-)) +13

zizala zizala (moderátorka)

17. 2. 2011 13:14

V jednoduchosti je krása, v tomto případě i chuť :-p:yes::yes:

Jana Pá

17. 2. 2011 12:59

Kadlík, dobrý - já mám také nějaké kilo z vlastní zahrádky, ale přitom ještě musím dokoupit nějaké množství - u nás cca 2 metráky na zimu, takže prozkoumám sklep, zda tam najdu i ty naše "ekologické ze zahrádky:-D", ale recept je opravdu:yes::-p

Marsi Mesi

17. 2. 2011 12:55

Kadliku, vypadá to vážně dobře:yes::-p:-))jinak jsi docela hrdina, já bych tedy od plotny na "dvě" neodešla, myslím, že bych se vrátila a ne že servírovala, ale našla spáleniště:-D:-D:-D:-D:-)):-)):-))

Kadlik Kadlik

17. 2. 2011 12:37

Jenom pro upřesnění, ty brambory mám z vlastní zahrádky, takže jsou natolik kvalitní, že je můžu v té slupce péct i teď.. :-))

Jana Pá

17. 2. 2011 12:29

tedy ten receptík je:-p:yes:,jen ty brambory teď na jaře nejsou nic moc:-O, takže bych se bála je dávat i se slupkou, ale pokud koupím nové, nebo v krámě ty lepší;-), tak vyzkouším:-!Jinak já su taky Moravačka;-),fandím, jak v receptech, tak i ve fotogaleri:-!:yes: šikovný kluk;-) (né, pán:-D), ale umí a to se hodnotí:-!:-)):-K

magdalenka magdalenka

17. 2. 2011 11:45

Tiež rada pečiem zemiaky so šupkou - pravda - iba vtedy, ak sú zemiaky pekné, bez šedých fľakov pod šupkou...Zvyknem ich tak aj opekať. Najprv vydrhnuté uvarím (v šupke), potom pokrájam a opekám na panvici na oleji. Predtým som ich šúpala, ale teraz sa mi nechce a sú tam vraj vitamíny...

Hell. Hell.

17. 2. 2011 11:19

Phamko koukám že seš veselá kopa, viď :-D Nejen americké brambory, ale i ty české se přec pečou se šlupkou ať na plechu nebo v popelu na podzim po ohníčku, viď že viď :-)) u nás doma se velice ujaly argentinské brambory (to argentinské hovězí si tedy musíme odpustit :-() a ty tedy jíme i s tou šlupokou. Vařené bych asi se šlupkou nesnědla, ale pečené klíďo :yes:

Kadliku i další varianta na zmrazené zelenině je koukám prudce jedlá :yes::-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: stare kuchařky retigova houba kuřátko kuřatko kuřátko houba houby kuřátka kuře v popelu kuřátko recepty kuřátka houby kuřátka houby recept houby kuřátka recepty kadlikovo vareni kuřátko na zelenině kde koupím baby kuřátko kuře pečené v popelu recepty z hub kuřátek kadlikovi dobroty stavnate.kuratko na zelenině houby kuřátko jedle recept roláda z rabbitu houba kuřátka

Suroviny: kuře, brambory, máslo, mrkev, celer, cibule, cuketa, pórek, lilek, houby

TopRecepty.cz

Kadlíkovo kuřátko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/09vL