Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdíčková"rajská"z papiňáku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

22. 3. 2011 17:54

Suroviny

Porce: 4-5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie663 kJ / 158 kcal
Bílkoviny4,83 g
Tuky3,46 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 468 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy22,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já dochucuji cukrem tak,že si do kastrůlku dám 2 PL krupičkového cukru,malinko podliju vodou a na mírném plameni umíchám do zlatavé barvy karamel,který pak zředím vodou,vmíchám do omáčky a ještě chvilku nechám provařit.

Pokud toto jídlo dělám v létě,místo protlaku používám čerstvá rajčata asi 5-6 ks, zbavená slupek,která také přidávám vařit hned se vším na začátku.

Mouku nepoužívám žádnou,omáčka se zahustí rozmixovanou zeleninou.

Ještě pro upřesnění-ze srdíčka proto,že je to celkem levné a chutné maso 39,-kč/kg.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 3. 2011 16:26

Děkuji za milé komentáře a přidělené body:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 3. 2011 23:46

Aničko, tak se srdíčkem jsem rajsou ještě nezkoušela;-). Dobrý nápad, proč ne.:yes:

Klariska Klariska

22. 3. 2011 22:28

To je krása! Zajímavě obměněná rajská a ještě se srdíčkem :yes::-K.

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 3. 2011 22:05

Děkuji za moc milé,hezké komentáře a přidělené body:-K

maris maris

22. 3. 2011 18:23

Aničko - určitě nejen dobrá, ale i krásně fotogenická:yes::-p+

chocolate chocolate

22. 3. 2011 18:20

Anna Kocikova:Naopak Aničko:-K, já si myslím, že je dobře, že jsi sem ten recept dala, protože je opravdu pěkně popsaný a i fotky jsou moc hezké:yes:.

Ivusa Ivusa

22. 3. 2011 18:11

Tak to musí být mňamka:yes:Moc hezké fotečky Aničko:-K:-KPosílám bodík a a bojuji s pavlovovým reflexem:-p:-p:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 3. 2011 18:10

Špagetko,znáš mě:-Djá také libeček opravdu "vrážím" kam se dá,ale tady nám to nepasuje.
Chocolate,já bych to tady ani nedávala,ale když vím,jak jsem se kdysi já trápívala s omáčkama a zásmažkama,záklechtkama;-):-*jej to bývala morda:-))tak snad tady tohle pomůže:-8Dělávám podobně i svíčkovou(bez rajčat:-D)míň mrkve,trošku víc celeru a petržele.Ale tam už přidávám smetanu:-)
Děkuji za milé komentáře a body:-K

chocolate chocolate

22. 3. 2011 18:00

Původně jsem si říkala ááá, další rajská..:-8
Myslím si, že je fajn, že někdo tuhle českou klasiku popsal i pro začátečníky.Hřebíček nedávám, ale určitě vyzkouším.
Za bezvadný popis posílám první bodík:-K.

spagetka spagetka

22. 3. 2011 17:59

Nemá to chybu, rajskou s jakýmkoli masíčkem a i bez něj, prostě :-p:-p:-p - já tam teda strkám ještě libeček, ale i tak - super :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajská omáčka v papiňáku rajska omacka z papinaku jak varit rajskou v papinaku rajska srdickova omacka rajska omacka se srdickem jak vařit maso v papináku na rajskou rajská omáčka ze srdicka recepty papiňák vepřová plec s rajskou omáčkou v papináku srdíčková rajčata srdicka z rajskych rajská omáčka recept v papiňáku papiňák 3 litry jak dlouho vařit ovar v tlakovem hrnci rajská polévka v papiňáku rajska z pspinaku rajska polevka z papinaku rajská z hovězího srdce rajčata srdíčková

Suroviny: srdce vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, skořice celá, tymián, masox, sůl, cukr, ocet, máslo

TopRecepty.cz

Srdíčková"rajská"z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kwlJ