Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Minutková vepřová kýta s teplou zeleninou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

5. 4. 2011 21:36

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 978 kJ / 712 kcal
Bílkoviny111,52 g
Tuky16,53 g
Vláknina13,99 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy24,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 4. 2011 21:15

Mňamkové jídlo:-p+:yes::yes:Fenykl používám akorát do čaje,v jídle takto přidaný také neznám:-*může to být zajímavá chuť:yes::yes:

Bibinka Bibinka

6. 4. 2011 09:48

Otíku, maso je mi jasné, ale fenykl jsem ještě neochutnala, neznám teda jeho chuť a jak vidím je čím dál víc používaný a chválený a tak ho budu muset vyzkoušet. Dávám ti 6.boda:yes:

spagetka spagetka

6. 4. 2011 08:35

Říkám si - Colombo dává vždy fotku, kde je? - on se mi recept otevřel v polovině a já ji hledala pod receptem místo nahoře :-O:-8 a to je ráno! :-D:-D) Jinak fenykl s kýtou musím zkusit, dělal jsem krkovici a bylo to výborné, :-p:yes:

Andrea

6. 4. 2011 08:33

Dobrý den paní Jano,pokud nakládám nebo restuji jakékoliv maso,lehce ho zapráším solamylem,ono se pak rychle na pánvi či grilu zatáhne,nepustí šťávu a není tím pádem tvrdé.
Jinak recept vypadá výborně:yes:

Kadlik Kadlik

6. 4. 2011 07:48

A sakra... Takže cestou z práce k řezníkovi, a bude zaděláno na večeři!!:-( a to sem chtěl dneska pracovat u vyjídání zbytků z lednice!!! :-( Do fajrontu snad nevydržím!!!;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2011 22:46

Otto, jako vždy, ty umíš. Já mám s kýtou problém.:-S A nejen já, nevím proč. Ikdyž bych ji měla naklepanou, naloženou, nemám ten cit na to, abych ji orestovala jen tu dobu, co je třeba a pak je tvrdá:-(, což mne dost mrzí:-S. recept je krásný a za to, že já jsem tele ty nemůžeš, takže PLUS!!!:-D:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta se zeleninou vepřove minutky jídla z vepřové kýty pokrmy z veprove kyty jídla z kýty minutková jídla recepty teplá zelenina recept recepty na minutky z vepřového masa minutková jídla vepřova kyta na zelenine jídlo z vepřové kýty vepřová kýta recepty minutková šťáva jídlo z kýty vepřová kýta na zelenině recepty vepřová kýta na štávě kyta jako minutka vepřová kyta recepty z veprove kyty teplá zelenina

Suroviny: kýta vepřová, kedlubna, fenykl, mrkev, cibule, česnek, vývar zeleninový, olej, solamyl, pepř, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Minutková vepřová kýta s teplou zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3jqO