Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdíčková smetanová omáčka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 4. 2011 16:41

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie2 809 kJ / 671 kcal
Bílkoviny85,41 g
Tuky28,68 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 637 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy14,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčka může připomínat svíčkovou, ale není to svíčková.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alexiss Alexiss

19. 5. 2013 20:23

neregistrovaný: Nechápu, proč jste se do toho coby zkušená kuchařka tedy pouštěla, když se Vám zdá recept špatný od začátku. Zkušená kuchařka si jej přizpůsobí. ;-)
Restovaná zelenina má v omáčce úplně jinou a lepší chuť, než jen uvařená. :-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

19. 5. 2013 17:55

neregistrovaný:já bych to tak přísně nehodnotila,každý si může recept trošku upravit podle svého;-)

neregistrovaný

19. 5. 2013 17:50

tak tenhle recept je špatný od začátku do konce!!! Už ho nikdy dělat nebudu. Není tu napsané kolik vody, takže ve výsledku to byla spíš polívka než omáčka (souhlasím s jehlankou 73) a to jsem malý hrnec. Cukr to úplně chuťově zničil, i když jsem dala malou lžičku. A ten kdo to dělal, tak není moc zkušený kuchař, protože je naprosto zbytečné srdce vytahovat a znovu dávat do "omáčky", když si je hned v syrovém stavu nakrájím. Stejně tak nevidím důvod proč restovat mrkev, petržel a celer. Kdyby se zelenina dala rovnou k nakrájeným srdcím, tak recept netrvá hodinu a půl...snaha dobrá, ale už radši nevařte veřejně!

janouskovi703@seznam.cz

18. 10. 2011 15:05

Ahoj, konečně něco dobrého tak jdu nato:-K

Dana61

14. 4. 2011 10:02

Leni, tak tohle také můžeme :-D:yes:

Pajaja

14. 4. 2011 09:27

Simona Kucerova: Simi, já na omáčky také dělám klasickou jíšku. Jen když chci zahustit nějaký sos, tak tam použiji tu instantní. I na polévku dělám raději klasickou. ;-)

Pajaja

14. 4. 2011 09:26

:-O:-p:yes: Pěkný recept +

Eliza Eliza

14. 4. 2011 08:49

My sice vnitřnosti nejíme, ale ta omáčka vypadá skvěle. Halali jsem objevila poměrně nedávno, ale moc jsem si ho oblíbila...:yes: +

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 4. 2011 08:04

Simona Kucerova: :-)Jasan, Simčo, mně taky ne. Ale Lenka není jediná, kdo tady používá instantní jíšku;-)Pokud si tím usnadňuje vaření, proč ne? Ten, kdo ji použít nechce, udělá si svoji:-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

14. 4. 2011 07:58

To nemusí být špatné,asi bych taky dala do základu též Halali a já dělám jíšku klasicky,mne ta instantní nechutná,nevím proč tak to mám já.;-);-)

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 4. 2011 07:55

jehlanka73: :-O Pročpak by to neměla být omáčka?
Maso z jakýchkoliv srdíček je pěkně pevné, máme ho moc rádi:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:02

:-pDělávám podobně,ale z vepřových srdíček:-)Už jsem vařila z drůbežích,ale je to hrozná"piplačka"je pak nakrájet:-8Dávám si trošku zeleniny bokem a zbytek ponorným mixerem rozmixuju.Halali přidávám hned,jak píše Jana Remková:-*
Za príma chuť,kterou znám posílám další+bodík:yes:

jehlanka73

13. 4. 2011 17:16

Tohle, že je omáčka?????:-//

L.e.n.k.a

13. 4. 2011 17:08

Taky by to šlo

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 4. 2011 16:53

Já bych to Halali dala už do základu a dusila bych srdíčka s cubulkou a Halali.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka ze srdíček omáčka z vnitřností omáčka z kuřecích srdíček smetanová omáčka kurecí srdicka ve smetanové omacce kuřecí srdíčka omáčka smetanová omáčka se srdíčky omáčky z vnitrnosti smetanové omáčky vaření smetanová omáčka z kuřecích srdíček smetanová omáčka recept omačka se srdiček omáčka s vnitřností smetanová omáčka ze srdíček srdíčka ve smetanové omáčce kuřecí srdíčka na smetaně smetanová omáčka z vnitřností vepřová srdíčková omáčka omacka ze srdicka omáčka se srdíčky

Suroviny: srdce kuřecí, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cibulka lahůdková, celer, petržel, mrkev, olej, halali, petrželka, smetana 12%, cukr, jíška světlá instantní

TopRecepty.cz

Srdíčková smetanová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QNEl