Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si ho řezníci schovávali pro sebe. I proto se mu někdy říká "řeznická panenka".
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
Tuky | 54,00 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Udané časy odpovídají stupni propečení medium. Pokud má někdo raději červenější, nebo naopak propečenější maso, upraví si dobu přípravy o minutu - požadovaným směrem.
Přidám video s návodem k připravení masa - to, co vidíte na mojí čtvrté a páté fotce je před úpravou, tzn. maso vcelku tak, jak ho dostaneme v obchodě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2020 21:06
8. 10. 2011 21:23
8. 10. 2011 17:03
5. 10. 2011 10:13
3. 10. 2011 15:24
3. 10. 2011 13:02
3. 10. 2011 10:57
1. 10. 2011 13:02
1. 10. 2011 12:22
1. 10. 2011 11:18
1. 10. 2011 09:06
1. 10. 2011 07:58
Tvá úprava by mně určitě taky chutnala+6
1. 10. 2011 07:26
30. 9. 2011 23:56
Ještě: když sjedete níž, což jsem předtím neudělala...jsou tam ty recepty z Pána prstenů, Hellou Kitty a Pú... a stránky vypadají nově založené. Takže se těšte všichni, jistě tam časem najdete svoje recepty...
30. 9. 2011 23:54
Na druhou stranu jen zírám, jak se naše dnešní večeře (kterou jsem při nejrůznějších inspiracích tak nějak sama vymyslela a realizovala), jak se rychle šíří...elektronicky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust
Přidáno před 5 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Křupavé brambory
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Právě bylo uvařeno:
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 5 minutami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 8 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 14 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 25 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 49 minutami
Kynuté houskové knedlíky
janakrejzarova uvařila před 1 hodinou
Zelený chřest s anglickou slaninou
Katerain uvařil před 2 hodinami
Moravský vrabec
KlaraVesela uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Další recepty
Tématické fráze: hanger steak hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recept omáčka ze zeléného pepře hovězí steak s pepřovou omáčkou pepřová omáčka ze zeleného pepře hovězí veverka na grilu hovězí veverka recepty vepřový steak s pepřovou omáčkou hovězí veverka, co to je hovězí maso veverka steak s pepřovou omáčkou recept naložený zelený pepř hangr steak steak na pepři hovězí hanger steak na pepřové omáčce hovězí steak na zelenem pepři steak s pepřovou omáčkou
Suroviny: steak hanger, olej olivový, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana, sůl mořská
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
22 názorů