Kotlety se šťávou ze sušených rajčat v oleji, žampionech a v zeleném pepři
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 992 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 69,42 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 16,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
K dušení jsem použila i kosti, které nám zbydou při vykosťování a přeliv bude ještě silnější a z hotového jídla je vyndáme. Podáváme s rýží a lze použít i jiné přílohy. Moc nám má improvizace chutnala, proto vám recept dávám k vyzkoušení.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2013 15:03
20. 1. 2013 14:44
31. 10. 2012 14:06
31. 10. 2012 13:24
10. 12. 2011 21:45
10. 12. 2011 17:18
10. 12. 2011 15:10
9. 12. 2011 09:48
8. 12. 2011 18:41
8. 12. 2011 13:45
8. 12. 2011 09:09
8. 12. 2011 08:18
7. 12. 2011 22:48
7. 12. 2011 21:40
7. 12. 2011 20:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 8 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 15 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 20 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 25 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 28 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: kotleta na pepři kotlety na pepři kotlety na sušených rajčatech vepřové maso na žampionech se šťávou přeliv ze sušených rajčat vepřová kotleta s žampiony vepřová kotleta na pepři smetanový přeliv se zeleným pepřem preliv se zelenym peprem bikerkaty vepřové kotlety na pepři kotlety se zeleným pepřem vepřová kotleta se zeleným pepřem vepřové kotlety na pepři kotlety sušená rajčata maso na pepři kotleta na pepri kotlety na pepřy susena kotleta kotleta sušená rajčata
Suroviny: kotleta, žampióny, rajče sušené v oleji, olej ze sušených rajčat, smetana, pepř zelený, pepř celý, mouka hladká, sůl
Kotlety se šťávou ze sušených rajčat v oleji, žampionech a v zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Kq4
16 názorů