Pudinkový řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 41 844 kJ / 10 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,09 g |
Tuky | 461,48 g |
Vláknina | 32,70 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 1 280,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to vynikající koláč, dobře vypadá a výborně chutná. Příprava vypadá trochu složitě, ale opravdu za hodinu dáváte ztuhnout koláč do lednice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2022 14:51
Skvělé, peču je často
18. 5. 2022 09:09
Děláno přesně dle receptu. Výborný chuťový zážitek. Děkuji.
22. 12. 2020 18:44
Ahojky. Chci se zeptat, na jak velký plech je to určené? Chci to vyzkoušet,ale nevím jestli klasicky velký, nebo nějaký menší?
8. 3. 2013 19:00
Super recept, lehlé, rychlé, efektní
23. 9. 2012 10:15
+15Bebe rezy poznám už od malička,ale nerobili sme k tomu aj korpus.Tieto sú naozaj skvelé
20. 11. 2011 00:48
Opravdu výborné! dnes jsem upekla a dnes jse to snědlo akorát jsem místo pudinku použila krém na žloutkové řezy úplně k nerozeznání doporučuji !:) už ani puding nedělám:) opravdu moc dobré! udělám určitě častěji děkuji
27. 7. 2011 15:42
Moc výborný hlavně druhý den a jestli se někomu nebude zdát ta řidkost toho těsta tak se vůbec nebojte opravdu se řiďte receptem, a poznatek pekla jsem to na 180° 20-25 minut. Do pudinku jsem vůbec nedala máslo a ani mi tam nechybí a nahoru přišli jen ledové kaštany s čokoládou na vaření
3. 5. 2011 15:43
dělám podobně,ale ještě přidám broskve na plátky!!dobrutka,přidávám bodíky
7. 7. 2010 06:47
......tak to mně opravdu mrzí...absolutně nemám tušení, čím by to mohlo být...tento řez jsem dělala už stokrát, a vždycky se povedl...je pravda, že je řidší, ale opravdu směle tam dávej uvedené množství tekutých složek...vždy používám krystal a on se v těch "tekutinách" krásně rozpustí při míchání a pak při pečení...nevím, co víc k tomu dodat
6. 7. 2010 22:04
toto se mi vůbec nepovedlo
obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.
obvykle je v receptech cukr moučka, příp. cukr krupice. Dala jsem ale krystal, tak jak je v receptu - a nevím co se stalo, nějakým způsobem zřejmě zkaramelizoval (?), prostě výsledný koláč je tmavý a chutná divně... Taky jsem dala méně mléka, těsto se mi zdálo že by bylo už příliš řídké, ale to jen na okraj.
26. 6. 2010 22:23
Báro, já doplním Světlanu ohledně pečení, pokud peče v normální troubě na 180st., tak v horkovzduchu na 160st. - to už mám odsledované, že pokud pustím horkovzduch, tak nastavit o 20st. méně.
26. 6. 2010 22:14
Báro, asi už je pozdě, ale já téměř vše, i toto peču na 180 stupňů a dívám se do trouby....až je to vizuelně hezké - myslím si, že už by to mohlo být - píchnu špejli a když se na ni nic nechytá, je hotovo, když na špejli něco je, tak to nechám ještě tak 5 minut v troubě...ale myslím si, že celý proces netrvá déle než 15-20 minut...
26. 6. 2010 15:45
Bebe řezy jsou opravdu výborné.
26. 6. 2010 15:45
Bebe řezy jsou opravdu výborné.
16. 6. 2010 11:28
Dobrý den, nejsem zase tak zkušená pekařka. Chci se zeptat při jaké teplotě v horkovzdužné troubě a jak dlouho mám tento úžasný moučník péct ? děkuji moc za odpověď
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 15 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 20 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 20 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 6 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 6 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 8 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 8 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 8 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 8 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Domácí vánoční punč uvaříte snadno z běžně dostupných surovin. Výborná je i nealkoholická varianta
Další recepty
Tématické fráze: moučníky a řezy recepty buchta z bebe sušenek pudinkový řez řezy recepty řezy s pudingem bebe řezy s pudinkem pudingova buchta buchta s bebe sušenkama moučníky a řezy bebe řezy s pudingem bebe rezi buchta s bebe sušenkami pudingový krém řezy z bebe sušenek řezy z bebe sušenek jak skladat pudingové bebe řezy bebe buchta medová buchta pudingový moučník rezy
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krystal, prášek do pečiva, mléko, olej, vejce, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, máslo, cukr, kakao, rum, voda, sušenky
Pudinkový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDAo
49 názorů