Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto III.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

16. 1. 2009 17:41

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie292 kJ / 70 kcal
Bílkoviny2,57 g
Tuky1,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zeleninka se může obměňovat podle sezony, nebo podle chuti a houby můžeme použít jakékoliv, kdo je nemá rád tak je vynechá. Můžeme klidně improvizovat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

25. 9. 2009 14:13

Jani,výborné rizoto:-pSíce som namiesto krabích tyčiniek dala kuracie mäso a pridala ešte cuketu,ale moc sme si pochutili:yes:Surimi s ryžou mi nejak nejdú dokopy (to ale neznamená,že to nemôže byť dobré)a zostal mi kúsok kuraťa z nedele,tak som improvizovala:-8.ďakujem za tip a posielam bod:yes:A pozerám,že prvý:-?

Bibinka Bibinka

17. 1. 2009 11:26

Tejajo, jasně, konzistence a chuť je stejná, jen jinak upravená, ale jo, dávám za pravdu, možná stačí, když se to už jen tak prohřeje. Možná jsem těch 10 min. trochu přepískla, ale :-)já to upravím.;-)

tejaja tejaja

17. 1. 2009 11:08

Bibinka, to je to isté, len je to inak lisované. Buď do tyčiniek alebo do väčších kúskov, ja ich tiež kupujem v METRE. Fakt ich stačí ohriať, ale keď ich podusíš, tak sa skutočne nič nestane :-D

Bibinka Bibinka

17. 1. 2009 11:04

Františku(a),to nejsou tyčinky Surimi,to jsou takové kusy masa s krabovou příchutí, které se musí ještě do rizeta nakrájet. Prodává se v půlkilovém balení(u nás třeba v Kaufl.)i v jiných marketech. Tak to chce té doby trochu víc, aby se to produsilo.;-):-))

František

17. 1. 2009 00:55

Proč tyčinky Surimi dusíte 10 minut? Podle mě je stačí jenom dobře ohřát.Z uvedených tyčinek se dělají vynikající saláty.(krabí tyčinky se jenom nastrouhají, nakrájí a ochutí). Tak proč je vařit?

gabina

17. 1. 2009 00:08

joo mám rada rizeto:-p

spagetka spagetka

16. 1. 2009 21:59

:-p:yes: hezounké:yes:

Bibinka Bibinka

16. 1. 2009 21:53

Teď jsem ho dodělala na zítřek, tak je zvěčněný 3x;-)

Bibinka Bibinka

16. 1. 2009 18:37

špagetko,ráno jsem si uvařila rýži a teď jdu na něj, bude zítra k obědu. To je jasný, když hlíva u Vás není v kurzu, tak dej jiné houby s žampionama je to taky dobrý i když to má trošíčku jinou chuť, ale to neva......

spagetka spagetka

16. 1. 2009 17:57

Je to výborný receptík :yes:, jen u nás by neprošla hlíva, takže buď žampiony nebo lesní houby, ;-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizeto rizoto rizeto recept rizoto recept vynikající rizoto cervene rizoto kuřecí rizeto rizoto recepty příprava rizeta rizeta recept na rizeto recepty rizeto červené rizeto kucharka rizoto výborné rizoto recepty-rizeto rizoto v parním hrnci houbové rizeto dobre rizoto houby v parním hrnci

Suroviny: rýže, cibule, česnek, kapie červená, brokolice, slanina anglická, filet rybí, olej olivový, vývar kuřecí, sýr strouhaný, hlíva ústřičná, sůl, paprika čerstvá červená, bazalka čerstvá, zázvor, petrželka

TopRecepty.cz

Rizoto III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk1E