Roštěnky
Toto "jídlo z jednoho pekáčku" je na přípravu velice jednoduché a zvládne ho i naprostý začátečník. Hovězí roštěnec je kvalitní maso, které se nemusí naklepávat a změkne přibližně ve stejnou dobu jako pečené brambory
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 361 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 15,22 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příloha: saláty nebo dušená zelenina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2012 11:57
Jo a k těm roštěnkám... já je budu dělat dne 5. 10. 2012 k obědu a dělám je tak, že to orestuji na cibulce osolené a opepřené rovnou v papiňáku a pak to zavřu a dusím tak 3/4 hodinky a maso mám vždy měkounké jako dortík FAKT!!!!
Tak vaření zdar
26. 9. 2009 11:50
30. 1. 2009 12:40
30. 1. 2009 10:55
30. 1. 2009 10:50
30. 1. 2009 10:49
30. 1. 2009 10:39
29. 1. 2009 21:15
takze rostenky...no co k nim dodat...normalka..akurat mne sa rostenkova omacka nezda dobra dovtedy pokial nepridam do nej trochu horcice...a mala som nakladane zelene korenie a uz hrozilo, ze sa mu *nieco stane*tak som ho prdla tiez do tej omacky. co sa tyka tych zemiakov, tak vyzeraju lepsie ako chutia...dala som ich hned od zaciatku spolu s maskom, ale tentokrat bolo mimoriadne rychle urobene a akokeby nestihli nasiaknut tu masovu stavu, poliala som ich trochu maslovym sosom a okamzite sa ich chut vylepsila...nabuduce tie zemiaky rozkrojim na polovicku.
dala som si zavazok, ze idem varit vsetky recepty v hovadzom mase, lebo chudiatka maju najmenej fotiek. muz ma bude na rukach nosit...hovadzie je u neho na vrchole chuti...a potom kralicie maso
tak som rada, ze sa vam to paci damy
29. 1. 2009 21:01
29. 1. 2009 20:54
29. 1. 2009 20:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 11 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Fit salát
Přidáno 24. 4. 2024 20:00
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 5 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 5 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Další recepty
Tématické fráze: roštěná recept hovězí roštěnky nejlepší přírodní hovězí roštěná top rec hovezi roštěná recept nejlepsi hovezi rostenky roštěná recepty recept na roštenou teleci roštěna hovezi rostenka recept roštěná hovezi rostena recepty hovězí roštěná minutka hovězí roštěnky recept roštěnky jako minutka roštěnka minutka hovězí roštěná hovězí roštenka recept roštěnka jako minutka jaké maso na roštěnou
Suroviny: roštěná hovězí, sádlo, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, brambory
Roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QOq
11 názorů