Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 658 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,24 g |
Tuky | 72,38 g |
Vláknina | 22,84 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 458 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 104,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2014 23:54
14. 9. 2014 17:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 21 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 6 minutami
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 10 minutami
Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Gabriela01 uvařila před 34 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Rebave uvařila před 38 minutami
Klasické palačinky
linha_v uvařil před 39 minutami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
lun89 uvařil před 44 minutami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Alena Cernik uvařila před 48 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Obelix uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 1 hodinou
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Franibald uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat libeček a připravit libečkové pesto. Oblíbená jídla, která dochutíme libečkem - polévky a bramborové či masové pokrmy
Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Pivní polévka ze středověku vypadá jako kaše, ale chutná skvěle a uvařená je do půlhodinky
Další recepty
Tématické fráze: danske recepty danske pepřove ořechy remuláda s hořčičným semínkem mleté maso se šťouchanými brambory červené zelí s hořčičným semínkem frikadeller karbanátky remuláda s kari masove kulicky s bramborou apetit recepty remuláda masové kuličky šťáva k nim dánské vepřové kuličky
Suroviny: maso vepřové mleté, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá oranžová, máslo, vejce, mléko, žemle, sůl, pepř, koření oregáno, olej, brambory, libeček, sůl, máslo, zelí sterilované červené, cibule červená, máslo, pepř mletý, cukr, šťáva citronová, sůl, marmeláda rybízová, majonéza, cibule, okurky sterilované, petrželka, koření kari, hořčice, sůl
Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KkqG
2 názory