Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené cannelloni s masovou náplní

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 4. 2009 11:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 311 kJ / 1 986 kcal
Bílkoviny134,68 g
Tuky124,20 g
Vláknina15,73 g
Cholesterol 405 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,60 g
Sacharidy78,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vypadá složitě, ale je to tím že jsem ho rozepsala dost podrobně.

Příprava směsi a naplnění trvá cca 30 min. a pak jen přičíst čas na zapečení. Jídlo je opravdu moc dobré a stojí za tu trošku piplačky při plnění cannellon ;-).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanes Hanes

9. 3. 2019 15:48

Vyzkoušeno a chutnalo. Zasloužený bodík:yes:

casino casino

5. 3. 2014 09:41

Jak píše Gabina: úúúpůně dole - jedenkrát jsem zkusil dělat toto plněné potrubí nastojato. Už nevím, jak moc to vypadalo zajímavě, ale bylo to poprvé a naposledy...:-))

mirca75 mirca75

16. 2. 2014 12:32

Dexulko:-), děkuji za vyzkoušení recptu a za fotku a jsem ráda, že vám chutnalo;-).

dexulka

11. 2. 2014 12:36

Dělala jsem dle receptu,jen malinko zdravěji bez mouky - místo bešamelu jsem jen potřela kysanou smetanou a posypala sýrem.I tak nám moc chotnalo :-p Posílám bod i foto :yes:

Terka0001

15. 8. 2013 11:14

Tak už jsou v troubě a doufám, že se vyvedou! :-K

chocolate chocolate

7. 3. 2012 16:24

Dnes jsem dělala a musím moc pochválit:yes:.
Plnění nakonec není nijak hrozné, recept nechávám v oblíbených na čestném místě.Prima obměna lasagní.+9

Pajaja

28. 11. 2011 17:07

Miruš, na Tvůj recept jsem narazila díky jiným plněným Canneloni. A ty Tvé se mi líbějí víc! Ukládám a vyzkouším. . . :-p:yes:+

alena

2. 11. 2011 16:23

dobrý, známý recept. kdo není strašně moc vytížený, doporučuji si ještě vyrobit vlastní cenneloni, to pak je pochutnání.

mirca75 mirca75

17. 8. 2011 13:16

Alimak:-), těší mě, že jsi vyzkoušela a že chutnalo:-).

Alimak

5. 8. 2011 19:23

Dnes jsem je udělala a byly výborné! Určitě je budu dělat pravidelně. Všem nám chutnali, dokonce i našemu tříletému synkovi.

Tom Brabenec

7. 1. 2011 16:14

Můžu se zeptat nevím kde se dají koupit cannelloni v praze tak mi prosím někdo poraďte

mirca75 mirca75

30. 11. 2010 20:37

Ondřeji (neregi.):-), děkuju za pochvalu:-K. K té spodní vrstvě - asi se Ti bešamel nedostal pořádně až na dno a tak zůstaly cannelloni bez "vláhy";-).

Ondřej

21. 11. 2010 14:36

Zdravím,
recept jsem dnes delal podle receptu Mirči a chutnalo to výborně... jen envím, co jsem udělal špatně, že jsem spodní řadu měl zespod takovou tvrdší..:-) ale každopádně díky za recept!

mirca75 mirca75

9. 2. 2010 14:58

Pavlíno(neregi.) nejsi slepá;-).Opravdu mi v psaném postupu vypadly:-8,ale naštěstí ve fotopostupu jsou psané.Děkuji moc za upozornění,nápravu už jsem učinila;-).Pěkný den:-K.

Pavlína

9. 2. 2010 14:53

Nějak v receptu nevidím ty rajčata - nebo jsem slepá?:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: caneloni caneloni plněné masem riscossa recept canelloni recept zapečené caneloni plněné caneloni caneloni recept canelloni těstoviny cannelloni plnené cannelloni zapecene canelloni canneloni canelony plněné canneloni canelloni recepty recept na caneloni zapečené torteliny plněné canelloni canneloni recept recept caneloni

Suroviny: cannelloni, maso mleté, olej, cibule, česnek, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, koření oregáno, sůl, pepř mletý, rajče, mouka hladká, cibulka jarní, žampióny, víno bílé suché, máslo, mouka hladká, mléko, květ muškátový, sýr nastrouhaný, sůl

TopRecepty.cz

Zapečené cannelloni s masovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgkV