Biftek na zeleném pepři
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,47 g |
Tuky | 126,09 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 129,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2013 13:54
Ahoj, nevím, proč tu všichni nadáváte na výtvor Papričky. Mně nepřijde, že by se s tím masem poprala špatně. Prostě uvařila z toho, co měla doma za maso a vypadá, že to bylo výborné. Já dělám pravé bifteky taky jen občas, protože nepřehazujeme peníze vidlema, ale když už je dělám, tak klasiku - na rozpálené pánvi, jen okořeněné, bez omáčky. A pro ty, co si hrají na odborníky nebo by se jima chtěli stát, mně v orientaci docela pomohla stránka www.bifteky.cz, kde je všechno o masu i jeho možných úpravách
5. 8. 2011 14:31
Já nevím, o co vám jde Paprika vyrobila fotku, protože, když si to kdokoliv přečte pozorně dokonce, zjistí, že ona autorkou receptu není a napsala, co použila za maso.
Jakub neregi. tvůj poznatek "byftek se v žádném případě nerozklepává" taky o něčem svědčí
Jakub neregi. tvůj poznatek "byftek se v žádném případě nerozklepává" taky o něčem svědčí
5. 8. 2011 14:22
Lidé nejsou netolelerantní...musíš tedy dávat věcem správný název, pokud píšeš biftek pak se to váže určitému druhu masa, takže jakkákoliv náhražka je zavádějíci...no prostě chápu že chcete šetřit,ale pak to neoznačujte těmito pojmu. Jistě tento recept je skvělý...jen to není biftek
10. 2. 2011 21:08
Tady máte něco o bifteku a stejkách.Snad vám to pomůže.
http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=225
http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=225
19. 4. 2010 18:53
Nechci být rýpal, ale tohle se bifteku ani nepodobá! Byftek se v žádném případě nerozklepává, dělá se z čistě uříznutého masa. Další věc je že biftek se nikdy nenakládá, na co byste nakládala svíčkovou? Když už je sama o sobě dost měkká.
4. 3. 2010 14:40
Dívala jsem se na ty stránky-americké brambory,bramboráčky s nivou,žloutkové řezy a jiné.Myslím že všechny co mají fotky
4. 3. 2010 14:07
Papričko - máš moc hezkou fotečku - tady máš svojí kopii
http://www.femina.cz/hovezi-maso/biftek-na-zelenem...
http://www.femina.cz/hovezi-maso/biftek-na-zelenem...
23. 2. 2010 16:10
Roman bude asi pekny rypal. Dobre, mozna umi varit a treba je i sef kuchar, ale tohle jsou stranky pro obycejne lidi, co radi vari a ji. Papriko, recept uzasny, pridavam k oblibenym a urcite udelam..Jen nevim, kde tady sezenu svickovou (Anglie), ale urcite neco vymyslim Super receptik
30. 12. 2009 16:23
Díky všem za obhajobu. Vím, že by měl být biftek z pravé svíčkové, ale prostě nejsem tak prachatá a měla jsem opravdu krásný kousek zadního z mladého býka, takže jsem v jeho použití na minutku neviděla problém. A já jsem použila určitě smetanu, manžel nemá ramu rád a s cholesterolem problém nemáme. Ale nic proti ní nemám, pokud někomu vyhovuje, tak ať ji používá. Nechápu proč jsou lidé tak netolerantní.
30. 12. 2009 09:54
Ještě dodám k autor: Roman (neregistrovaný/á) - že by napověděla dost i fotka, kdyby ovšem dotyčný rozeznal svíčkovou od zadního hovězího . Hezký den
30. 12. 2009 00:25
Merylas
29. 12. 2009 23:51
Autorka fotky píše, že použila hovězí zadní a já osobně třeba dávám místo šlehačky rostlinnou Ramu do všeho. Mám vysoký cholesterol a tak nevím co si vybrat, jestli kriminál nebo aby mě to kleplo. Tak asi ten kriminál a spoléhám na to, že mi někdo občas přinese bábovku. Bez vajec ovšem a s rostlinným tukem a né máslem.
29. 12. 2009 23:46
Jinak super receptík, nádherné fotečky, bodík je jistý +2
29. 12. 2009 23:45
Roman ( nereg ), kdybys si přečetl v příspěvku Papriky, že dělala ze zadního, a ne ze svíčkové, pak bys mohl tady něco kritizovat ... a pak, kdo je tady analfabet
29. 12. 2009 23:25
Který neskutečný kulinářský analfabet může takovým způsobem upravit svíčkovou. Maso na obrázku je rozklepané jak na řízek. Škoda zvířete, které na muselo položit svůj život, aby z něj takový neumětel vařil. Použít do čehokoliv rostlinnou Ramu místo šlehačky, to už snad hraničí přímo s kriminálem. Ještě poznámka pro admina k antispamu - číslovka je něco úplně jiného než číslice (učí se asi ve čtvrté třídě základní školy) !!!!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bílá netkaná textilie na zahradě: Poskytuje rostlinám důležitou ochranu před chladem
Na Bílou sobotu pečeme mazance, beránky a velikonoční hlavičku. Křesťané světí oheň a očekávají vzkříšení Ježíše
Bílková vložka do polévky se dá připravit na více způsobů. Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější
Další recepty
Tématické fráze: biftek hovězí biftek omáčka na zeleném pepři biftek s peprovou omackou biftek recept omáčka ze zeleného pepře vepřový steak na zeleném pepři hovězí biftek s pepřovou omáčkou omáčka na biftek hovezi biftek recept hovězí na pepři hovězí steak na pepri omáčka k bifteku biftek se zeleným pepřem bifteky z pravé svíčkové steak na pepři recept na biftek veprove maso na zelenem pepři omáčka se zeleným pepřem maso na pepři
Suroviny: svíčková hovězí, šlehačka, pepř zelený, pepř mletý, sůl, omáčka worcesterová, brambory, vejce, kapie, sýr, máslo, smetana ke šlehání, mléko, petrželka, sůl
Biftek na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNM
18 názorů