Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s provensálským kořením

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 6. 2009 18:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 490 kJ / 1 790 kcal
Bílkoviny215,84 g
Tuky77,97 g
Vláknina34,59 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 7,17 g
Sůl17,38 g
Sacharidy40,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

penzionruze

25. 4. 2011 18:25

Bibinka:zkus-www.jehnecimaso.cz

Iljusa Iljusa

11. 6. 2009 14:02

:-p;-):yes:

maris maris

11. 6. 2009 06:36

Jehněčí milujeme, mirca už vše řekla a mně nezbývá, než Ti poslat bodík:yes: a recept si uložit:-)

mirca75 mirca75

10. 6. 2009 22:58

Kedlubno:-)Jehněčí je velká mňamka-i když se svou vlastní specifickou chutí;-)-a protože jí známe a máme rádi,tak posílám boďku předem;-).Jelikož jídlo ve kterém je vedle sebe táákové masíčko,proven.koření,česnek,koř.zeleninka nemůže být jiné než mňam:-p:-*...a ukládám

kedlubna kedlubna

10. 6. 2009 20:18

Bibinko, zaručeně by to byla jiná chuť. . . jehněčí je hodně specifické. .. . . přiznám se, trvalo mi než jsem mu přišla na chuť. Já se k jehněčímu dostanu často, bratr přítele chová ovečky ;-)

Bibinka Bibinka

10. 6. 2009 20:00

Kedlubno, kde vzít to jehněčí maso:-?možná by to šlo z jiného, nebo ne:-? No zaručeně by to byla už jiná chuť, čili o něčem jiném;-)Ovšem bodíka posílám:yes:

Patricie

10. 6. 2009 19:16

Krásná fotka, krásný recept. Bod.:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2009 18:50

No, jo, Šári, voní to až tady!:-p:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí maso recepty jehněčí plecko jehneci pastika recept koření na jehněčí maso jehnečí recept jehněčí recepty recepty jehněčí maso jehněčí maso recept jehněčí maso jehněčí jehněcí kýta recept recepty na jehněčí maso recepty z jehněčího marináda na jehněčí maso recepty jehněčí kýta francie recepty z jehněčího masa jehněčí plecko recept vaření-jehněčí recepty jehneci recept jehněčí

Suroviny: kýta jehněčí, petržel, celer, cibule, mrkev, voda, olej olivový, sůl, pepř bílý, koření provensálské, koření polévkové, koření grilovací, česnek

TopRecepty.cz

Jehněčí s provensálským kořením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nZkY