Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Zajímavou kyselkavou chuť rebarbory v tomto receptu zvýrazníte intenzivní a aromatickou chutí zázvoru. Díky této kombinaci vznikne lehce pikantní a osvěžující marmeláda, na které si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
zhruba 4 skleničky
Nutriční hodnoty
Energie | 14 186 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,32 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 817,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Marmeláda je lehce pikantní a osvěžující. Na čerstvém pečivu je úžasná!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2022 20:19
21. 5. 2020 17:37
9. 6. 2016 13:37
9. 6. 2016 13:29
25. 6. 2015 19:51
11. 6. 2015 20:25
10. 7. 2014 18:28
22. 5. 2012 16:36
22. 5. 2012 15:01
22. 5. 2012 14:55
22. 5. 2012 14:52
22. 5. 2012 14:44
22. 5. 2012 14:40
13. 6. 2011 20:50
29. 6. 2009 12:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jedlé dárky z vlastní kuchyně: Vyberte je obdarovaným přesně na míru a buďte originální
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Další recepty
Tématické fráze: rebarborový džem rebarborový džem se zázvorem rebarborový džem s mátou jahodová marmeláda se zázvorem dýnová marmeláda zázvorová marmeláda recept rebarborová štáva jahodový džem s mátou rebarborová zavařenina recept rebarbora džem jahodovo rebarborova marmelada marmeláda a džem z rebarbory zázvorový dzem recept recept na rebarborovou marmeládu reberborová marmeláda jahodová marmeláda s mátou recept na rebarborový džem rebarbora recepty dýňová marmeláda s jablky rebarborová
Suroviny: rebarbora, voda, šťáva citronová, zázvor čerstvý, cukr, zázvor kandovaný, máta čerstvá
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48jJ
22 názorů