Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2009 15:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 817 kJ / 912 kcal
Bílkoviny37,78 g
Tuky72,90 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 2,84 g
Sůl7,45 g
Sacharidy25,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Okraje plátků po naplnění sklepávám k sobě místo sepnutí párátky. Mně to funguje hlavně u tužších nádivek:-) Nesmí to být ale maso, které před použitím potírám olejem a nechávám ho do druhého dne uležet. Snadněji změkne při dušení. Mastné okraje by se nespojily.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

13. 10. 2010 22:53

takový jeden náhodný receptík a taková lahůdka :-O
ukládám a už se na to těším ;-):yes:

Pajaja

19. 6. 2010 16:45

Bylo to výborné, měla jsem zbytek paprikového salámu, frkla jsem ho pod špalíček hermelínu. . . Určitě budu dělat častěji. :yes:;-)

Pajaja

23. 5. 2010 19:31

Tak takovou dobrotu jsem si uložila do oblíbených a bude na pořadu dne co nejdříve, nejspíš příští víkend. :-p;-):yes:

k.radulka k.radulka

28. 1. 2010 17:50

jj super, hned dávám do oblíbených:yes:

fres9

11. 1. 2010 14:11

vypadá to peckově se doma zase vytáhnu díky :D

Eliza Eliza

3. 10. 2009 09:45

Jani, díky za skvělý recept, hned si ho ukládám k vyzkoušení :-p. (pročítám tvoje poklady...;-) )

dzungila

9. 8. 2009 22:07

Tak tohle je velká paráda:-!:-p Už se těším, až tuhle dobrotu vyzkouším. Akorát kvůli prckovi musím dát nepálivou hořčici i kečup.;-) Bóďa!:yes:

Patricie

9. 8. 2009 21:02

Jo a bod:yes:

Patricie

9. 8. 2009 21:02

Pipre, moc pěkný recept, hezká fotka :yes::yes::yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 8. 2009 19:50

Jano, jak říká Bibi, my jsme na ty šťávy a myslím, že na stará kolena se i vařit naučíš!:-)):-D:-)):-D:-)):yes::yes:

Dooga Dooga

9. 8. 2009 18:05

Všechno ze skotu miluju. Roštěnka vypadá(a určitě i chutná) super. Bodík a pochvala jsou tvoje:yes::-p

pipre pipre

9. 8. 2009 18:00

Holky, díky:-)..Výbušná, je to z paprik:-).. omáčka pikantní byla, ale zas tak žhavá ne, ikdyž pro manžela asi ano, on si tam nakrájel feferonku :-) :-D

Jaruna18 Jaruna18

9. 8. 2009 17:56

Pipre,to je nádhera,krásně opečené a s hermelínem,to bude mňamka.Zrovna dávám bodík a pochvalu.:yes::yes::yes::-p

spagetka spagetka

9. 8. 2009 17:33

Pipre - paráda :-p:yes:

Iriska Iriska

9. 8. 2009 17:17

Sýr, hořčici a kečup doma mám. Ještě roštěnku a jdu na to. Super recept :yes::yes: + bodík

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostena omacka roštěná omáčka recept vídenská roštěnka přírodní pikantní roštěnky přírodní roštěná omačka roštěna recept na roštěnou omáčku roštěná roštěná recept plněný hermelín roštěnky s hermelínem hovězí roštěná s hermelínem hovězí přírodní omáčka recept na rostenku plněnou hermelínem omáčky k masu roštěná pikantní omáčka roštěná recepty plněne papryky veprove koleno z hermelinem recept na dionskou omačku

Suroviny: roštěná hovězí, sůl, vegeta speciál, sýr hermelín, olej, kečup pikantní, hořčice pikantní

TopRecepty.cz

Roštěná plněná Hermelínem s pikantní omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N9WD