Ražniči v zapékací misce
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 739 kJ / 1 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,44 g |
Tuky | 42,05 g |
Vláknina | 13,52 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 897 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem vymyslela sama, když mě přestalo bavit krájet všechny ingredience na úhledná kolečka a napichovat na špejle a balit do alobalu. Spousta mých známých si tento recept nemohou vynachválit pro svoji jednoduchost na přípravu. Jsou rodiny, které dokonce šťávu z pekáčku vytírají chlebem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2023 07:57
Na podobné typy pokrmů moc ráda používám remosku. Mám obě velikosti a nedám na ně dopustit.
1. 1. 2023 20:58
Dnes jsme měli k obědu s bramborovou kaší a bylo to výborné, rozhodně doporučuji a děkuji za inspiraci
24. 8. 2021 12:48
Marie Svarcova: Maruško, jsem ráda, že vás recept nezklamal, děkuji
21. 8. 2021 15:38
dnes jsem uvařila k obědu - bylo to výborné, přesně podle receptu . díky . jen místo špekáčků moravská klobása foto přikládám i když není tak pěkné jako tvé.
21. 8. 2021 11:56
Asi před šedesáti lety jsem v restauraci přežil šok, když mi místo masa na špejli donesli toto
***
"Tento recept jsem vymyslela sama..."
No asi jste o tom přesvědčena, ale chápu vás
Kdysi jsem vymyslel variantu na "Šneky po gaskoňsku", tedy ulity plněné drůbežími žaludky (komentář zde: https://www.toprecepty.cz/recept/48039-hlemyzdi-sn...
Nějaký čas jsem nosil nos nahoru, až mi do něj málem napršelo a pak jsem narazil na rcp s drůbežími žaludky...
***
"Tento recept jsem vymyslela sama..."
No asi jste o tom přesvědčena, ale chápu vás
Kdysi jsem vymyslel variantu na "Šneky po gaskoňsku", tedy ulity plněné drůbežími žaludky (komentář zde: https://www.toprecepty.cz/recept/48039-hlemyzdi-sn...
Nějaký čas jsem nosil nos nahoru, až mi do něj málem napršelo a pak jsem narazil na rcp s drůbežími žaludky...
20. 8. 2021 08:31
Marie Svarcova: děkuji
20. 8. 2021 07:24
Krásný recept i foto , taky mě nebavilo to napichovat když nás bylo víc u stolu jen jsem přidávala i papriky. Ty to máš jednodušší a super.
3. 6. 2017 15:23
Jari Engelova: jsem moc ráda, že je tento recept u vás tolik oblíbený, děkuji
3. 6. 2017 13:01
Výborný recept, moc nám chutnal a já ho předávám dál. Každý si ten špíz v plechu může ochutit jak mu chutná. Já tam ještě přidávám slaninu, papriku žlutou, zelenou a červenou a přílohu dělám brambůrky na malé čtvrtky pečené do zlatova ve friťáku. Zkrátka je to rychlá a vděčná delikatesa. Super. Jari.
19. 6. 2016 23:53
Je to dobré,ale vařil jsem to už před 30 lety na vojně Takže nic nového
21. 8. 2013 08:49
magdalenka:beru tě za slovo, až se někdy potkáme, tak to napravíme
21. 8. 2013 07:57
Tiež robím, je to vďačné...ale za poslednú vetu si zaslúžiš frťana, máš ho u mňa...
21. 8. 2013 07:46
lůca35:děkuji, že se recept líbí, my si doma vždycky pochutnáme, tentokrát jsem přidala cuketu nakrájenou na kostičky a byla to veliká dobrota
20. 8. 2013 11:07
dnes se to opéká v troubě a voní to úžasně (jen místo špekáčků jsem dala klobásku). Jako příliha bude opékany brambor ve slupce
18. 8. 2013 20:21
Bahula:Evi, děkuji za milý komentář a pěkné foto, já tohle vařila na zítra, vždy si pochutnáme, je to vděčné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 41 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů ze špekáčků: Výborně chutnají naložené, zapečené s pivem i připravené se zelím
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: zapékací misky recepty krůtí ražniči ražniči recepty do zapekacich misek ražniči na pekáčku recepty do zapékací misky ražniči recept zapékací miska recepty raznici na plechu zapékací misky recepty pro zapékací misky ražniči z krůtího masa recepty v zapekacich miskach recept na ražničí ražničí ze dvou druhů masa recepty zapékací misky recept recepty ražničí recepty zapékací misky recept do zapékací misky recepty na zapékací misky
Suroviny: maso vepřové, špekáček, cibule, česnek, hořčice, sůl, pepř, paprika sušená sladká
Ražniči v zapékací misce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZLx
40 názorů