Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Houby svou chutí velmi dobře doplňují celou řadu pokrmů, ať už polévek, omáček nebo zapékaných jídel. Můžeme je smažit a přidávat do karbanátků nebo pomazánek. Ze sušených hub lze připravit houbový prášek, který je oblíbeným kořením.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Nejlepší houbové omáčky
Houby jsou hůře stravitelné a může nám po nich být těžko, proto je nejíme naráz ve větším množství. Raději je ani nejíme před spaním, výhodnější je připravit houby k obědu. Jednu z nejoblíbenějších možností úpravy hub představují omáčky - jsou jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré.
Jak uvařit houbovou omáčku
Zahuštění houbové omáčky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 7 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit jíšku na másle. Postup výroby je velmi snadný
Svatební menu prince Williama a princezny Kate: Před 13 lety všechny uchvátil osmipatrový dort s 900 cukrovými květy
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Komentáře