Jak upéct nejlepší žemlovku, která chutná jako od babičky. Jednoduché, levné a rychlé jídlo z jednoho pekáče
Žemlovka je na přípravu snadné jídlo, kterým potěšíme dospělé i děti. Nejspíš se nám u ní vybaví vzpomínky na dětství a na oblíbená jídla od babičky. Uvnitř je vláčná a na povrchu zapečená do zlatova. Voní jablky, vanilkou a skořicí.
Jednoduché a rychlé jídlo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Různé varianty a vylepšené recepty
Místo rohlíků využijeme i veku nebo vánočku. Každá rodina má oblíbený recept - vylepšený nebo naopak velmi jednoduchý a dietní. Do "luxusních" žemlovek patří tvaroh, pudink, zakysaná smetana nebo sněhová vrstva. Kromě jablek se dá použít i jiné ovoce.
Základní suroviny na žemlovku
Jednoduchá příprava
Jednotlivé vrstvy žemlovky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 3 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Klobásy
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 15 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Komentáře