Aspik
Aspik je vlastně rosol, kterým se zalévají různá, již předem připravená masa, ryby, uzeniny, saláty… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Aspik je vlastně rosol, kterým se zalévají různá, již předem připravená masa, ryby, uzeniny, saláty… Číst dál
Avokádo je plod hruškovce přelahodného, botanicky se řadí mezi ovoce, někdy i mezi zeleninu. Plod… Číst dál
Vigna hranatá je jednoletá rostlina, jejíž plody jsou drobné, asi 0,5 cm dlouhé fazolky s názvem… Číst dál
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Pozor na kávovou sedlinu a olej! Víte, co ještě nikdy nelít do dřezu, aby se neucpal?
Jste vystresovaní z Vánoc? Tyto potraviny vám je pomůžou přežít v klidu a míru