Drezírování
Drezírování je odborný název pro jakékoliv formování, tvarování či upravování syrového masa, drůbeže a zvěřiny před grilováním nebo pečením. Dělá se pomocí motouzu, špejlí a ocelových jehel.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Drezírování je odborný název pro jakékoliv formování, tvarování či upravování syrového masa, drůbeže a zvěřiny před grilováním nebo pečením. Dělá se pomocí motouzu, špejlí a ocelových jehel.
Harissa je ostrá směs koření na přípravu masa, omáček a minutek. Můžeme ji koupit v obchodě, ale… Číst dál
Harlekýn je nadýchaný dort s pařížskou šlehačkou, který úžasně voní a rozplývá se na jazyku. Můžeme… Číst dál
Hašé je pokrm, který mnozí z nás nemají rádi díky školním jídelnám. Pokud se však dobře ochutí, lze… Číst dál
Hermelín je český sýr, který má počátek již v minulém století, ve snaze vyrobit sýr podobný… Číst dál
Hlávkové zelí se pěstuje jako košťálová zelenina. Ceněné jsou jeho listy, které tvoří typickou… Číst dál
Hlíva ústřičná je jedlá dřevokazná houba z čeledi hlívovitých. Žije od konce léta až do zimy na… Číst dál
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči