Snadné recepty, které zvládne každý
Jak zvládnout vaření, když nemáte čas nebo nejste zrovna zběhlí v kuchařském umění? I snadné recepty mohou být výborné; platí totiž, že v jednoduchosti je krása. Vezměte si třeba červenou čočku; nemá slupku, takže se na rozdíl od jiných luštěnin nemusí namáčet předem. Uvařená je za pár minut a dá se zpracovat na kaši, vyrobíte z ní karbanátky, můžete jí zahustit indické kari nebo jinou omáčku na rajčatovém základě... Možností je mnoho. Pokud chcete vařit snadně, je dobré vybírat právě takto univerzální suroviny.
S těmi dokonce ani pečení nemusí být těžké; například domácí ovesné sušenky vyžadují jen několik surovin, které prostě smícháte dohromady, a pak už stačí jen lžící vytvarovat jednotlivé hromádky. S touto dobrotou vám mohou pomoci i děti - tak je to jednoduché.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek