Dušené okurky s liškami a křemenáči
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podlít i trochou bílého vína
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2011 15:37
1974andrea:vínko..noo,ještě lepší
to mi ani neříkej,že chodíš na houby s kosou
to mi ani neříkej,že chodíš na houby s kosou
31. 7. 2011 15:30
Andrejka mi do toho skočila, že ani bodík jsem nestihla , jinak jsem chtěla dodat, prý i u nás v Jizerkách už jsou lišky..., hm, jdu si je namalovat , snad se dostanu v týdnu...
31. 7. 2011 15:28
rebeka:V tom případě bych tam nalila trochu bílého vínka, aby to chytlo navinulý šmak. Přijeď si nasbírat, tady se nehledá, ale sbírá
31. 7. 2011 15:28
No tak já z toho mám jen tu okurku (cuketu bych taky ještě našla), o houbičkách zatím jen sním...
31. 7. 2011 15:21
1974andrea:já bych prubla i s tou cuketou a přidala tam pár kapek balsamica..ale stejně nemám hříbky..tak nic
31. 7. 2011 15:21
tak to bych si dala, zajímavé a určitě dobré
31. 7. 2011 15:16
Bibinka:Díky Bibinko, to mě těší
31. 7. 2011 15:10
Andreo, bezva záležitost, chuťově vyvážená a zaručeně dobrá a ty máš 2.bod
31. 7. 2011 15:04
rebeka:To mě v první chvíli taky napadlo, ale bude to mít úplně jinou chuť. Ty okurku jsou takové navinulé. Pěkná rýmovačka Nadi. Díky
31. 7. 2011 14:54
Andri machruješ cooo houbičky jsi v lese našla s receptíkem jsi sem zašla,děláš mi chutě samé,já jen zírám:týý joo,pane
a co tam místo okurek vrazit cuketku
a co tam místo okurek vrazit cuketku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 4 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 8 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 1 hodinou
Dezert pohádka
zutro uvařila před 2 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 2 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 4 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 4 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 4 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky
Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
25 názorů