Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v krustě

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

24. 9. 2008 13:13

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství surovin přizpůsobujeme počtem strávníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 11. 2008 10:37

Marti, bylo to dobré, prubni taky!!:yes:

Marta Marta

28. 11. 2008 10:05

Jani, zkoušelas to tenkrát s tím jogurtem? Bylo to dobré? Pořád váhám, budu péct velkej balík (na 2 dny), tak aby to bylo jedlé :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2008 22:56

Díky,Heli,jo,asi půl kila,jsou to vlastně 2 kusy,ale ani na velký talíř se nevlezou:-D,takže z toho v pohodě udělám 3 porce.Tu cibuli asi taky vynechám,ale ten jogurt vyzkouším.;-)

Hella Hella (moderátorka)

19. 10. 2008 22:26

Ty tři kusy jsou asi 500 g, že? Já bych dala asi 1-2 vejce. Sama jsem to dělala - jak už jsem psala - jen se smetanou místo jogurtu a bez vajec.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2008 19:19

Víte někdo,kolik dát těch vajec na 3 kusy pangasia?Chtěla bych to zítra vyzkoušet.Díky:-p

Hella Hella (moderátorka)

12. 10. 2008 17:56

Nedávala jsem cibuli, jen jsem rybu posypala mraženou zeleninou s kukuřicí, zalila trochou smetany a nakonec zasypala strouhaným sýrem. Dobrota.

Jarina

25. 9. 2008 20:46

Pangas není mořská ryba,ale je sladkovodní z Asie / Vietnam/. Jinak ale skutečně výborná.

Jirina Kotkova

24. 9. 2008 19:45

Pangasius je nějaký mořský sumeček,je to výborná ryba úplně bez kostí,chutná,nám moc ,jinou teď nekupuji

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 9. 2008 14:29

Vybusna je to ryba,ale to asi víš,je to myslím určitý druh sumečka,je tučnější,než filet,ale úplně bez kostí,nádherné bílé maso,poslední dobou více využívané místo klasického filetu.

alus.s

24. 9. 2008 13:51

xjurny díky, však jsem se zděsila co že se mi tam objevilo :-O

xjurny xjurny

24. 9. 2008 13:43

alus.s: odkaz nefungoval, tak jsem ho smazal.

vybusna vybusna

24. 9. 2008 13:41

ja ked som poslala rozklikavaci odkaz v mojom prispevku, tak tiez mi ukazalo hlasku, ze serven nenaslo.....a zrazu ide....tak neviem ci sa chlapci nasi s tym pohrali a ci co....no budme trpezlive

alus.s

24. 9. 2008 13:40

tak chyba lávky chtěla jsem ti poslat odkaz anějak jsem to zvorala :-//

vybusna vybusna

24. 9. 2008 13:27

a ja sa konecne mozem opytat co to ten pangasius je....

alus.s

24. 9. 2008 13:22

nedávno jsem dumala jak mám pangase udělat a tento recept vypadá móóóc dobře :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z ryb recepty ryby ryby recepty pangasius-recepty recepty na ryby pangasius ryba ryba pangasius recept pangasius ryba recepty ryby pangasius recepty ryba recepty-ryby krusta na rybu recept ryba v krustě recept ryby ryba recepty ryba recept pangasius ryba foto recept na ryby recepty-pangasius krusta

Suroviny: pangasius, směs zeleninová mražená, koření na ryby, jogurt bílý, vejce, sýr strouhaný, cibule

TopRecepty.cz

Pangasius v krustě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpgm