Sikulské žebírko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2018 15:25
Koubkova: díky!
28. 3. 2018 11:50
Uvařeno moc chválím
12. 3. 2018 12:53
Majolenka10: To mne moc těší
12. 3. 2018 07:55
Moc jsme si pochutnali,děkuji za připomenutí receptu. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1852665251...
4. 3. 2014 23:20
Irule: Jéé, foto z roku raz dva!. Ale je to docela dobré a věřím, že z kuřecího si nic pokazit nemohla
4. 3. 2014 20:47
na poslední chvíli jsem zjistila, že nemám žádné vepřové. Měla jsem ale kuřecí prsa a i tak to byla naprosto skvělé . Jani opět moc děkuji za skvělý oběd
13. 7. 2013 12:51
sikulské žebírko je specialita jen se musí umět udělat
11. 4. 2013 16:08
lomačka: tak koukám, poslední dobou samé recepty z let 08-09 a ty fotky, to je síla. No, musím se na to zaměřit a některé fotky vyměnit. Každopádně, tohle je bezva jídlo podobné segedinu
11. 4. 2013 13:45
Tak teď zrovna lítám po panu googlu, jestli mi něco vyplivne a mi to máme u nás na topkách ,Janino děkan, že si to sem hodila
4. 6. 2009 20:34
Jendo, vzpomínám, když jsme jeli někde vlakem a na nádraží, každý asi vzpomene, ty guláše a většinou oschlé knedlíky.. nevím, proč takový guláš a ta hospodská strava byla ta nejlepší. Teda, ne, že bych se stravovala v hospodách, ale tady tohle si vzpomínám ráda.
4. 6. 2009 20:29
Špagetko, klasikou skutečně nic nezkazíme a já se vžívám do dob dávno minulých "hospodského a bufetového stravování" a začínám vnímat tu szegedínovskou chuť žebírka.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip.
Posílám bodíka.
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip.
Posílám bodíka.
4. 6. 2009 19:12
Hospodskou klasikou nic nezkazíme, já tam jen ještě přidávám ěpetičku koriandru a tymiánu
4. 6. 2009 14:24
Mám hlad
4. 6. 2009 13:11
Trochu česneku dávám i do segedínu, jen se to nesmí přehnat.
4. 6. 2009 12:12
Jani, jen jsem začala číst recept a uviděla 4 kotlety, povídám si : to je Jany recept, sjela jsem dolů a jasan bylo to tak Tvoje zamilovaný kotletky už mi tě prozrazujou. Taky dělám, skoro stejně, ale říkám tomu u nás Segedínský guláš, do kterého ovšem nepoužívám kotlety, ale libovější bůček. Nemění na tom nic, že je to dobrý a patří ti bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 20 minutami
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 36 minutami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 48 minutami
Nejjednodušší rajčatová omáčka na těstoviny z italské kuchařky
BronislavaP uvařila před 57 minutami
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kostky na houbách
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Carolka409 uvařil před 3 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jako silvestrovské pohoštění můžete připravit ovar. Jeho výhodou je, že to zvládnete i v panelákovém bytě
VIDEO: Eliška srovnávala, který fastfood má nejlepší kuřecí burger. Vítěz nepřekvapil skvělým masem i houskou
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
Další recepty
Tématické fráze: vepřové žebírko sikulské sikulské vepřové žebírko sikulský vepřový plátek sikulsky platek sikulské zelí sikulský guláš sikulská kotleta sikulske maso sikulské kotlety hospodské zelí sikulské vepřové vepřové po sikulsku sikulský kotlet sikulské vepřové maso vepřové sikulské žebírko vepřové sikulské žebírko sekulské žebírko veprove zebírko po sikulsku sikulská vepřová
Suroviny: kotleta, vývar, olej, cibule, paprika sušená sladká, česnek, kmín drcený, zelí kysané, smetana, mouka hladká
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
15 názorů