Jelení kýta na víně
Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 41,85 g |
Vláknina | 29,03 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento i další mé recepty najdete na: http://www.vareniste.cz/3-narozeniny-vareniste-sla...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 9 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 13 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 23 minutami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 26 minutami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 2 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 3 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 4 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta na víně jelení kýta recepty jelen na víně jelení kýta jelení maso na víně jeleni kyta recept jeleni na vině jelení kýta na červeném víně jelení maso kýta recepty recept na jelení kýtu jeleni kyta na zelenině jeleni maso na červeném víně jelení kostky na víně jelení maso kýta recept jelenní kýta jelen na cervenem vine omacka recepty z jelení kýty jelen na vine recept recepty na jeleni na víně příprava jelení kyty
Suroviny: cibule, olej, mrkev, petrželka kořenová, celer, kýta jelení, sůl, protlak rajčatový, cukr, koření nové koření, pepř, česnek, mouka hladká, víno červené suché, tymián, bobkový list, voda,
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
0 názorů