Žloutkový krém (creme patissiere)
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 89,61 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 144,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 5 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 38 minutami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 50 minutami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 56 minutami
Mexický kuřecí guláš
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 2 hodinami
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 3 hodinami
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Jak ušlehat žloutky s cukrem: Rady k dosažení dokonalé žloutkové pěny
Další recepty
Suroviny: mléko, rum, cukr, škrob kukuřičný, žloutek, pasta vanilková, máslo
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
0 názorů