Silvestrovský guláš
Guláš ze dvou druhů masa, který můžete připrat jak na silvestrovské veselí, tak i na další příležitosti. Restované maso pořádně okořeníme a podlijeme černým pivem, které dodá guláši chuť. Ten také ozvláštní kyselé okurky a nakládané cibulky.
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2022 20:18
RubyRom: "Majoránku rozemnu mezi prsty a dávám dřív, aby se její chuť dostala do jídla a řádně se rozvoněla."
No, stejně jako radekhk: majoránku dávám až na závěr, aby se její chuť teplem nesnížila
...a protlak? Ten dávám i na zahuštění a také až nakonec, že aby neměl šanci změnit barvu
No, stejně jako radekhk: majoránku dávám až na závěr, aby se její chuť teplem nesnížila
...a protlak? Ten dávám i na zahuštění a také až nakonec, že aby neměl šanci změnit barvu
30. 12. 2022 15:59
Gulášek vypadá náramně a rozhodně potěší i jindy, nejen o Silvestru.
30. 12. 2022 15:03
Nutně jsem potřebovala zpracovat kousek hovězího, tak jsem ho přidala do guláše.
30. 12. 2022 14:48
radekhk: Nechápu proč máte v mém receptu absenci česneku, když ho tam mám. Proč bych dávala vodu, když dávám vývar, asi jste také přehlédl. Nakrájenou papriku nedávám v polovině vaření záměrně a už vůbec ne cibulky, to by se vše akorát rozblencalo, zeleninu máme rádi , když není jako bláto. Majoránku rozemnu mezi prsty a dávám dřív, aby se její chuť dostala do jídla a řádně se rozvoněla. A na otázku co že to je? No prostě guláš v jiné verzi no, jak známo gulášů je mnoho a tento je prostě trochu jiný než klasika.
Nenutím ho nikomu a každý ať si dělá po svém.
Nenutím ho nikomu a každý ať si dělá po svém.
30. 12. 2022 14:41
Marie Svarcova: děkuji
30. 12. 2022 14:32
parádní gulášek, dala bych si
30. 12. 2022 12:01
A to má být co???Tak trochu guláš ,tak trochu katův šleh, technologický postup jak kdyby to vařil učeň...paprika vždy do horkého tuku stejně jako protlak (když už tam musí být)..v silvestrovském guláši mne zaráží absence česneku ..papriky bych dal no v půlce varu stejně jako cibulky ,majoránku vždy na závěr a zalít to jen pivem bez vody , to už raději tu vodu a panáka silné pálenky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 41 minutami
Mňamka
Přidáno před 1 hodinou
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 1 hodinou
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 16 minutami
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 29 minutami
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 37 minutami
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 9 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 9 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 9 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 10 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zvýraznit a vylepšit chuť guláše můžeme několika způsoby. Jedním z nich je dobrá paprika rozpuštěná v horkém tuku
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Další recepty
Suroviny: sádlo, cibule, plec vepřová, roštěnec hovězí, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek, chilli, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, pivo černé, vývar hovězí, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, cibulky sterilované, chléb
Silvestrovský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o22m3
7 názorů