Cuketové muffiny na 3 způsoby
Recept ještě nebyl hodnocenBrokolici jsem si lehce povařila (asi minutu) a zcedila. Troubu jsem si dala rozehřát na 170 - 180°C. Cuketu jsem si nastrouhala a vymačkala z ní vodu. Smíchala jsem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brokolici jsem si lehce povařila (asi minutu) a zcedila. Troubu jsem si dala rozehřát na 170 - 180°C. Cuketu jsem si nastrouhala a vymačkala z ní vodu. Smíchala jsem…
Uzený bůček uvaříme, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Rohlíky nakrájíme také na kostičky, v hluboké pánvi je nasucho orestujeme, zalijeme vývarem a…
Do vlažného mléka se lžičkou cukru dáme zmladit droždí. V míse promícháme obě mouky, do okraje mouky dáme sůl a podravku. V mouce uděláme důlek, do něj vlijeme zmlazené…
Kýtu, uzený bůček a papriku nakrájíme na nudličky. Česnek nakrájíme na tenké plátky, cuketu a cibuli na tenké půlkolečka.Do papiňáku na trochu rozehřátého oleje dáme…
Bůček nakrájíme na silnější plátky a ty na špalíčky, klobásu nakrájíme na kolečka.Žampiony a zeleninu očistíme a nakrájíme. Žampiony na polovinu, cibuli a celer na…
Jehněčí maso nepatří mezi zrovna využívaný druh masa v kuchyni, hlavně díky své specifické vůni. Dobře okořeněná a připravená šťavnatá jehněčí žebra, vařená s čočkou,…
Velikonoční nádivka je tradiční pokrm podávaný o svátcích jara. Recepty se liší rodinu od rodiny, ale výsledkem je vždy chutné zapečené jídlo plné zelených bylinek,…
Ochutnejte Jižní Čechy v každém soustě s tímto lahodným pokrmem, který vás zavede na cestu poznání regionální kuchyně. Hlavička, tradiční pokrm této krásné oblasti, láká…
Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Slovenský nudlkoch aneb Nudle zapečené s povidly a ořechy mají křupavou kůrčičku a chutnají fantasticky
Domácí veganská majonéza z nálevu z cizrny: Je neskutečně jemná, snadná na přípravu a zcela bez vajec
Dokonalý velikonoční beránek: Z jakého těsta jej upéct a jak jej bez úhony vyklopit z formy?