Štrúdl exotický
Recept ještě nebyl hodnocenOvoce nakrájíme na malé kousky a na cedníku necháme okapat přebytečnou šťávu. Listové těsto rozdělíme na 2 kusy, nebo si uděláme oblíbené závinové těsto.Okapané ovoce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ovoce nakrájíme na malé kousky a na cedníku necháme okapat přebytečnou šťávu. Listové těsto rozdělíme na 2 kusy, nebo si uděláme oblíbené závinové těsto.Okapané ovoce…
Kustovnici namočíme do jablečného moštu, alespoň na půl hodiny. Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny.Postupně přidáme olej, mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva…
Smetanu nalijeme do kastrůlku přidáme ovoce a cukr, dle chuti. Vše svaříme a případně přidáme trošinku kakaa. Poté přeléváme přes palačinku, nebo vanilkovou zmrzlinu.…
Mističky plechu na pečení malých muffinů vyložíme papírovými košíčky nebo složíme papírové košíčky po dvou, aby byly pevnější, a rozložíme je na plech na pečení. …
Krupičku rozmiešame v mlieku a necháme 10 minút nabobtnať. Potom pridáme vanilkový cukor a uvaríme hustú kašu.Kašu ihneď rozdelíme na 3 rovnaké časti. Do jednej…
Připravíme si nejprve puding, který musí chladnout, aby měl stejnou pokojovou teplotu jako ostatní suroviny, za občasného míchání (aby se nevytvořil škraloup) necháme…
Vločky nasucho opražíme a rozmixujeme, piškoty rozmixujeme a přidáme ostatní suroviny, propracujeme a pokud je potřeba, přidáme ještě kokos.Uděláme koule, obalíme v…
Kysanou smetanu rozdělíme na dva díly a jeden smícháme s grankem, druhý osladíme cukrem.Na dno pohárů dáme ovoce a střídavě vrstvíme kysanou smetanu bílou a s grankem a…
Šleháme žloutky s cukrem, přidáváme postupně teplou vodu, šleháme do hustější hmoty. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ořechy. Nakonec lehce vmícháme sníh z…
Překvapte rodinu nebo své přátele nádherně nazdobeným svěžím citronovým krémem ochuceným vaječným koňakem. Jeho chuť skvěle doplňuje sladký ovocný sirup a jemná zakysaná…
Oslavte svátky jara podmáslovým mazancem s brusinkami, který přináší na Váš stůl kombinaci jemného těsta, bohatého podmáslového aroma a osvěžujících brusinek.
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Modelka Claudia Schifferová miluje boloňské špagety a má velkou slabost pro netradiční britskou pomazánku Marmite
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky
Buchtičky s krémem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept na dokonale nadýchané těsto a krém vonící vanilkou a rumem