Vynikající salát z čerstvé brokolice
Recept ještě nebyl hodnocenDip je jednoduchý - smícháme všechny suroviny dohladka, necháme chutě rozležet a spojit při pokojové teplotě.Brokolici jsem nakrájela na hrubém struhadle, včetně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 915 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,29 g |
Tuky | 4,29 g |
– nasycené | 1,29 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 1,29 g |
–– polynenasycené | 1,71 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 11,43 g |
Sacharidy | 25,71 g |
– cukry | 25,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dip je jednoduchý - smícháme všechny suroviny dohladka, necháme chutě rozležet a spojit při pokojové teplotě.Brokolici jsem nakrájela na hrubém struhadle, včetně…
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Hladové hostiny Františka Josefa I.: Nedojedené zbytky jídla hostům brali přímo od úst
Řecký cibulový koláč kremidopita voní cibulí a sýrem, připravuje se snadno a chutná fantasticky
Jedlík Winston Churchill miloval želví polévku a k snídani pil brandy. Dožil se devadesáti let