Medovník tradiční
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Nad párou v kovové misce vyšlehám krém z másla, jogurtu, cukru, vejce, medu a smetany. Šlehám to asi 5 minut. V další míse smíchám mouku a jedlou sodu, přidám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těsto: Nad párou v kovové misce vyšlehám krém z másla, jogurtu, cukru, vejce, medu a smetany. Šlehám to asi 5 minut. V další míse smíchám mouku a jedlou sodu, přidám…
Těsto: Nad párou v kovové misce vyšlehám krém z másla, jogurtu, cukru, vejce, medu a smetany. Šlehám to asi 5 minut. V další míse smíchám mouku a jedlou sodu, přidám…
Smícháme oříšky, piškoty, mléko a rum. Necháme trochu ztuhnout. Potom tvarujeme kuličky a do každé vtlačíme pár semínek. Obalujeme v tom, co máte rádi. Já v kakau a…
Do velké mísy, kterou umístíme nad vodní lázeň vložíme žloutky, které rozmícháme v mléce a přidáme kondenzované mlékoPřidáme zrníčka z jednoho vanilkového luskuSměs…
Máslem vymažeme 4 zapékací mističky.Z citronu vymačkáme šťávu.Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme je na kousky a každý kousek ponoříme do citronové šťávy, aby…
Fazole večer před vařením namočíme. Vodu druhý den slijeme, fazole zalijeme cca 2cm nad ně a dáme vařit do měkka.Rozehřejeme v hrnci olej, rozpustíme v něm máslo.…
Jednoduché těsto, se kterým se dobře pracuje, můžete využít mnoha způsoby. Zde jsou, díky barevné odlišnosti, jednoduché sušenky vtipně kombinované do tvaru psí hlavičky…
Salko vylijeme do větší mísy. Přisypáváme kokos a mícháme. Kokosu přidáme tolik, aby těsto bylo husté a dobře tvarovatelné.Když je těsto připravené, dáme ho do lednice…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41