Sádlové brambory v pečicím sáčku
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky. Vhodíme do sáčku, přidáme všechny ostatní suroviny, dobře utěsníme a pečeme v troubě cca 50 minut při…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky. Vhodíme do sáčku, přidáme všechny ostatní suroviny, dobře utěsníme a pečeme v troubě cca 50 minut při…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Co dělat, když okurky nekvetou? Potřebují více slunečního světla, správné hnojení a především pravidelně sklízet úrodu