Domácí Baileys dle Charlese
Recept ještě nebyl hodnocenPudink připravíme klasickým způsobem, jen nedáváme cukr a přidáme jeden cukr vanilkový. Za stálého míchání (nesmí se utvořit škraloup) necháme trochu zchladit, ale ještě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pudink připravíme klasickým způsobem, jen nedáváme cukr a přidáme jeden cukr vanilkový. Za stálého míchání (nesmí se utvořit škraloup) necháme trochu zchladit, ale ještě…
Salko vaříme 2,5 hodiny. Ušleháme bílky s polovinou cukru (120 g).V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr.Postupně přiléváme…
Korpus: Ušleháme bílky s polovinou cukru (s 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, mouku…
Korpus: Ušleháme bílky s polovinou cukru (s 120g). v druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, mouku…
Ušleháme bílky s polovinou cukru (se 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, mouku zamíchanou…
Korpus: Ušleháme bílky s polovinou cukru ( s 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, mouku…
Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu.Přidejte salko, skořici a zhruba polovinu tuzemáku. Znovu…
Z cukru uděláme karamel.Přidáme Heru, Salko a vše povaříme. Pak vmícháme mleté ořechy. Velmi rychle rozetřeme karamelovou hmotu mezi oplatky a zařízneme okraje (nejlépe…
vsetko zmiesame v miske. Salko je dobre pridavat postupne, aby ste mali masu primeranej hustoty. Ja som pouzila celu konzervu a bolo to tak akurat. Do formiciek na…
Oplatky rozdrobíme do mísy, smícháme se Salkem a kokosem.Tvarujeme kuličky, do kterých vmáčkneme mandli.Obalujeme v kokosu.
Těsto: -zapneme troubu (horkovzdušná 180°C) -Všechny ingredience smícháme a rozšleháme šlehačem, jedlou sodu přidáme před koncem šlehání. *(těsto je celkem řídké…
Medový dort promazaný karamelovým krémem je skutečná pochoutka. Prořezávání dortu na pláty sice vyžaduje trochu zručnosti, ale po sestavení dortu drobné chyby nebudou…
Vánoce a vůbec zima je období, kdy si zatoužíme dát něco dobrého na zahřátí. Vaječný koňak je proto dobrou volbou. Na pečení sněhového cukroví potřebujeme bílky a…
Vaječný koňak patří neodmyslitelně k Vánocům. Hledáme v rodinných receptech s snažíme se jej letos nějak vylepšit. Pro ty, kteří se obávají likéru ze syrových žloutků,…
Zatímco dospělí během svátků popíjejí zimní likéry, dětem můžeme připravit nealkoholický sladký nápoj, který je určitě potěší. Stačí uvařit pudink, vmíchat do něj Salko…
Nepečené cukroví se díky své nenáročnosti těší velké v oblibě. Postačí pouze pár surovin a lahodné barevné nepečené balonky jsou během chvíle připravené a tak je můžete…
Receptů na medovník je hodně, ale tenhle je opravdu vynikající. Výhoda je, že těsto můžeme mít připravené předem i v mrazáku a pak je otázkou okamžiku, než upečeme…
Vaječný likér je nedílnou součástí tradičního vánočního mlsání. Připravit ho není vůbec složité. Stačí pár surovin a chvilka času. Nalitý v ozdobné láhvi se může hodit i…
Nepečené cukroví je velmi oblíbené a má neskutečně mnoho podob. Zkuste oplatkovo-čokoládovou dobrotu z našeho receptu. Jako náplň můžete využít od oříšků po sušené…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky, bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát zato! Hejno roztomilých…
Vytvořit velikonoční slepičky z korpusků na včelí úlky, bude sice pracné, zdlouhavé a náročné na tvořivost, ale ten výsledek! Ten bude stát zato! Hejno roztomilých…
Ochutnejte kombinaci sladkého karamelu a exotického rumu v lahodném karamelovém likéru ze Salka a rumu. Z dostupných surovin můžete doma jednoduše vyrobit jemný sladký…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Vepřové nožičky jsou delikatesa, o kterou bývá na zabijačce rvačka. Předvařené a dokřupava upečené chutnají fantasticky
Dokonalé kuře po baskicku: Jednoduchý a lehký pokrm je plný zeleniny, jedna surovina mu navíc dodá šmrnc
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?