Broskvové cannelloni
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme pudink podle návodu a do téměř vychladlého zamícháme 1 vejce.Mandle opražíme na suché pánvi.V kastrůlku svaříme sirup nebo med s vodou, citrónovou šťávou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvaříme pudink podle návodu a do téměř vychladlého zamícháme 1 vejce.Mandle opražíme na suché pánvi.V kastrůlku svaříme sirup nebo med s vodou, citrónovou šťávou,…
Houby vydusíme, asi jako na smaženici a necháme vychladnout. Houby, rohlíky, slaninu a kuřecí maso umeleme.Přidáme vajíčko, Solamyl a koření dle chuti. Vlhkými dlaněmi…
Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…
Detailní recept na perníčky je prvním krokem ke skvělému tradičnímu cukroví. Potřebujete vymazlené těsto, vykrajovátka různých tvarů, předehřátou troubu a při zdobení…
Roláda připravená pro slavnostní příležitost má mnoho výhod. Dá se připravit dopředu, může se plnit podle vlastní úvahy a dostupnosti surovin. V neposlední řadě se dobře…
Perníčky jsou vděčné pečivo. Dozlatova upečené a tématicky dozdobené mohou posloužit jako koleda pro děti, nebo ozdoba svátečního stolu. Nebudou pracnější než ty, které…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
5 skromných večeří na všední dny: Zadělávaná kedlubna, nudle s mákem nebo dušená mrkev ve stylu vaření našich babiček
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti