Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Recept ještě nebyl hodnocenVykuchanou rybu dobře vymyjeme, osušíme, osolíme hrubou solí, opepříme a pokapame citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a dáme do chladu nejlépe do druhého dne. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vykuchanou rybu dobře vymyjeme, osušíme, osolíme hrubou solí, opepříme a pokapame citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a dáme do chladu nejlépe do druhého dne. …
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Z Hamburku do USA a zase zpátky: Hamburger začínal jako jídlo přetížených dělníků
Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Muchovník si vystačí s běžnou zeminou a polostínem. Správná péče bude odměněna lahodnými indiánskými borůvkami