Kapustičky v omáčce z jadelu
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné kapustičky (větší podélně rozpůlíme) povaříme 5 minut v osolené vodě a scedíme. V pánvi rozehřejeme lžíci másla a lžíci oleje a orestujeme uzené, nakrájené na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěné kapustičky (větší podélně rozpůlíme) povaříme 5 minut v osolené vodě a scedíme. V pánvi rozehřejeme lžíci másla a lžíci oleje a orestujeme uzené, nakrájené na…
Kotlety osolíme, opepříme a položíme do pekáčku na drobně pokrájený uzený špek s pokrájeným pórkem, případně cibulí. Kotlety posypeme pokrájeným uzeným masem, nasekaným…
Do sádlem vymazaného pekáčku dáme vrstvu zelí, vrstvu krup a Moravského uzeného. Ještě jednu vrstvu krup a na konec zelí.Pečeme 40 minut a pak necháme ještě hodinku…
Dobře opláchnutou cuketu (zelená x žlutá) nakrájíme na větší kousky, neloupeme. Vložíme do kastrolku s vařící vodou, kteroun osolíme a přidáme podravku, krevety, rýžové…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník
Do štědrovečerní rybí polévky patří jikry a mlíčí: Vylepšete si ji smetanou nebo bílým vínem
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné