Kuře na smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenMáte chuť na kuře na smetaně? V tlakovém hrnci máte oběd hotový za pár minut a téměř bez práce. Místo klasické smetany použijete zakysanou, která dodá omáčce osvěžující…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 343 kJ / 82 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22,00 g |
Sůl | 55,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Máte chuť na kuře na smetaně? V tlakovém hrnci máte oběd hotový za pár minut a téměř bez práce. Místo klasické smetany použijete zakysanou, která dodá omáčce osvěžující…
Bramborák neboli jihočeská cmunda je jedno z nejoblíbenějších lidových jídel. Původně určitě byla skromnější, bez sýru i uzeniny a dochucovadel. Stačí brambory, česnek,…
Zeleninu omyjeme, papriky zbavíme vnitřků. Čínské zelí a papriky nakrájíme na nudličky, okurku a rajčata na kousky. Pokrájené klademe postupně na talíře zelí,…
Originální mortadela má svůj původ ve slunné Itálii. Zpravidla se tak nazývá výrobek, který je z vepřového masa. My v tomto receptu použijeme bůček nakrájený na drobné…
Ochutnejte toto sýrové pohoštění, které se podává zapečené v bochníku chleba. Křupavé kousky opečeného chleba namočíte v horké sýrové směsi ochucené zelenou paprikou a…
Cibule nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme a s ostatními surovinami vymícháme do pomazánky. Solíme opatrně, vegeta je už slaná.
Houby si podusíme do změknutí. Cibuli spolu s kápií podusíme na oleji a přidáme zbytek surovin. Rozmixujeme a plníme do sklenic. Horké plníme do sklenic,sterilujeme v…
Maso smícháme se všemi ingrediencemi, podle potřeby zahustíme strouhankou. Mokrýma rukama tvoříme placičky, které smažíme na oleji dorůžova. Podáváme s opečenými…
Oloupanou okurku nakrájíme na větší kostky, na sádle zpěníme posekanou cibuli, zaprášíme paprikou a vegetou, vložíme okurky a krátce orestujeme, dolijeme vodou (vývarem)…
Na pánvičce zpěníme cibuli, přidáme cuketu, uzeninu a papriku, vše nakrájené na měnší kousky. Okořeníme a osmahneme.Ve smetaně rozmícháme vajíčka a okořeníme.Do pekáčku…
Všechny ingredience pořádně smícháme/rozšleháme. Kuře/stehna posolíme a vložíme do marinády a necháme marinovat nejlépe do druhého dne. Druhý den vložíme do pekáče i s…
Kotlety vykostíme, opepříme, osolíme, naklepeme hranou ruky. Na tuku po obou stranách zprudka opečeme. Přendáme na talíř a udržujeme v teple. V tuku, který zbyl na pánvi…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Historie vánočních tradic: Víte, že kapra v trojobalu na Štědrý večer jíme teprve sedmdesát let?
Jak pěstovat mátu? Vytrvalá bylina všech chutí a různých podob se snadno množí a daří se jí i v květináči
FRESH Festival: Maraton plný špičkového jídla, vaření a známých osobností se blíží