Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí Stroganoff

Hovězí Stroganoff

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí Stroganoff je minutkový pokrm, který pochází z ruské kuchyně. Připravuje se z kvalitního minutkového hovězího masa, většinou ze svíčkové. Jistě si ho oblíbíte pro…

toprecepty.cz

25 min

Kančí kýta na brusinkách

Kančí kýta na brusinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme…

Fazolový kotlík Videorecept

Fazolový kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Fazole jsou luštěniny, které nabízí mnoho variant využití od pikantních gulášů a polévek až po sladké řezy. Naslano se ale nejčastěji připravují s rajčatovým protlakem a…

ivulinka

80 min

Boloňské špagety s vínem

Boloňské špagety s vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev (může být na půlměsíce). Na větší pánvi rozehřejeme olej a cibulku usmažíme dozlatova. Poté přidáme mrkev a…

andelina

50 min

Lasagne s mletým masem II.

Lasagne s mletým masem II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev oškrabeme a nakrájíme na kousky. Žampióny necháme okapat. Olej a 30 g másla rozehřejeme na pánvi a necháme na něm zesklovatět…

Jelení guláš s houbami

Jelení guláš s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kostky, přidáme čerstvě tlučený jalovec, pepř, snítku rozmarýnu, lehce zakapeme olejem, promícháme a necháme den odležet. Drobně nakrájenou cibuli …

Bahula

90 min

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1.Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme mrkev,petržel, celer a asi po 5 min. přidáme česnek a máslo a chvilku ještě orestujeme. Přendáme do pekáče. 2…

Dančí (jelení) kýta na víně

Dančí (jelení) kýta na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zvěřinu necháme odležet na sucho v jalovčinách nebo potřenou máslem, nedáváme ji do mořidla. Odleženou a očistěnou dáme na kořenovou zeleninu, koření a cibuli i máslo…

verka25

180 min

Srnčí maso po zámecku

Srnčí maso po zámecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a…

Klarak

60 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Marinování Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny,…

filip30

180 min

Anglické kuře

Anglické kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem, necháme změknout. Přidáme vejce, petrželku, sůl, pepř. Na pánvi rozpustíme máslo, osmažíme česnek, potom přidáme žampiony. Česnekovou…

Janka 46

60 min

Kuřátko mlsné komtesy

Kuřátko mlsné komtesy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou, tymiánem a bazalkou. Pánev vytřeme česnekem, rozehřejeme olej a máslo a vložíme maso. Opečeme, podlijeme vývarem a…

Iriska

30 min

Kanadské kuře

Kanadské kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli a pórek nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, máslo rozehřejeme v hrnci a všechny suroviny promícháme dohromady.Celé to zalijeme červeným vínem a 0,5 l. vody…

Jurgen.k

120 min

1 2 3 4 5 30

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více