Srnčí maso po zámecku
Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a rozpuštěné máslo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 242 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,60 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 5,02 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 20,74 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2016 17:35
Opravdu musím ohodnotit, a to jen tou nejlepší známkou. Dnes vyzkoušeno ze srnčí kýty a otestováno na myslivcích i nemyslivcích a všichni jen chválili a přidávali si. Jako přílohu jsem zvolila opečené brambory.
9. 9. 2011 19:02
to je teda krásné foto vylouplo se z náhodných
8. 8. 2010 14:15
Jahodo to se ti povedlo,dle fotečekjídlo by se mohlo klidně tak servírovat i na zámku+1Receptík jak vidno je super
8. 8. 2010 14:07
Po dlouhé době jsem byla obdarována srnčím, tak si to užívám. Zvolila jsem tento recept, protože mne zaujal svou jednoduchostí(a také čtu v komentářích, že byl problém s fotkou). Chuťově to bylo skvělé-k tomu není prostě co dodat.Ke zvěřině patří zavařenina, tak jsem zvolila hrušky a přikládám foto (ale není, jak ze zámecké hostiny )
2. 6. 2010 05:58
Dělám taky tak.
28. 2. 2010 22:28
Krásný recept, ale fotka je zřejmě opět zkopírovaná
28. 2. 2010 22:24
To není špatný zoom, to je scanner.Kláro už vám to psala Maris-fotky výhradně vlastní.
28. 2. 2010 22:22
Koukni na tu fotku je to zormazaný. Pokus se o menší zoom . Jinak je to dobrej receptík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 12 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 14 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 3 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 3 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 5 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 5 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 5 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 10 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 10 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Jak odblanit maso. Zkuste to podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: srnčí maso recepty recepty z srnciho masa srnčí maso recepty ze srnčího masa recepty na srnčí maso srnčí maso nejlepší recepty recept na srnčí maso recepty srnčí maso srncí maso recept srnci recepty recepty ze srnčího recept srnčí maso recept ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího recept na srnčí pokrmy ze srnčího masa srnčí recept srnčí maso cena cena srnčího masa srnči kyta
Suroviny: kýta srnčí, koření na divočinu, máslo, slanina, cibulka, víno červené, citron, olej, sůl, pepř mletý
Srnčí maso po zámecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZjj
8 názorů