Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,66 g |
Tuky | 12,22 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Poslední srnčí maso je fuč, tak možná bude zase až za pár let.
Recept pochází z Americké kuchyně, kde jsem si ho vybrala a udělala tak dobře, chutnalo nám, omáčka je silná a česnekovo kyselou chuťí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2022 14:55
10. 2. 2013 12:53
10. 2. 2013 10:58
9. 2. 2013 22:54
9. 2. 2013 21:59
tady se dějou věci cožasi jsi z toho celá rozčarovaná... a děkuji za přesné a naše vyjádření
Hambro:jj, byla to dobrotaještě bude zítra
9. 2. 2013 21:49
To holt pozná jen dobrá kuchařka viď
9. 2. 2013 20:54
9. 2. 2013 20:18
9. 2. 2013 20:13
U tohoto rcp Bibinka použité maso před úpravou vyfotila a přesto se mnozí nezdrželi komentářů,které tady jsouSrnčí maso poznám,tchán byl dlouhé roky myslivec a toto opravdu srnčí je
A kdyby bylo v názvu uvedeno"medailonky z muflona..."já osobně bych to nepoznalaZáleží na férovosti každého přispívajícího,jestli vaří opravdu z těch surovin,které uvedl
Bibinko,promiň tento poněkud zdlouhavý komentář.Já tady momentálně nijak zvlášť s komenty nechodím,ale už mi to vážně nedalo
Recept i hotové jídlo se mi líbíTa šťáva musela být báječná,mňam+7
9. 2. 2013 20:09
9. 2. 2013 20:09
9. 2. 2013 19:54
9. 2. 2013 19:51
9. 2. 2013 19:47
Další bod za paskvil
9. 2. 2013 19:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 23 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 10 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 11 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 11 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 11 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Steak z hlávkového zelí: Zdravá zelenina chutná nejen vegetariánům
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: srnčí medailonky pro začátečníky srnčí kýta medailonky srnčí medailonky srnčí kýta v celku mufloni medailonky medailonky z muflona srnčí medailonky recept srnčí hřbet s hořčičnou omáčkou muflon na omáčce jaké maso ze srny se vaří srnci hrudi srnčí hřbet vykostěný srnčí hřbet medailonky na jednu porci konci medajlonky srnčí hrbet na česneku panenka z muflona srnci kyta recept divočák kýta rcp. jak poznám ze je do me hotovy jak poznám jaké maso je na co ze srnky
Suroviny: hřbet srnčí, česnek, šťáva citronová, hořčice plnotučná, pepř cayenský, cibule, olej, solamyl, sůl
Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Jx8
37 názorů