Srnčí maso po zámecku
Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a rozpuštěné máslo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 242 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,60 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 5,02 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 20,74 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2016 17:35
Opravdu musím ohodnotit, a to jen tou nejlepší známkou. Dnes vyzkoušeno ze srnčí kýty a otestováno na myslivcích i nemyslivcích a všichni jen chválili a přidávali si. Jako přílohu jsem zvolila opečené brambory.
9. 9. 2011 19:02
to je teda krásné foto vylouplo se z náhodných
8. 8. 2010 14:15
Jahodo to se ti povedlo,dle fotečekjídlo by se mohlo klidně tak servírovat i na zámku+1Receptík jak vidno je super
8. 8. 2010 14:07
Po dlouhé době jsem byla obdarována srnčím, tak si to užívám. Zvolila jsem tento recept, protože mne zaujal svou jednoduchostí(a také čtu v komentářích, že byl problém s fotkou). Chuťově to bylo skvělé-k tomu není prostě co dodat.Ke zvěřině patří zavařenina, tak jsem zvolila hrušky a přikládám foto (ale není, jak ze zámecké hostiny )
2. 6. 2010 05:58
Dělám taky tak.
28. 2. 2010 22:28
Krásný recept, ale fotka je zřejmě opět zkopírovaná
28. 2. 2010 22:24
To není špatný zoom, to je scanner.Kláro už vám to psala Maris-fotky výhradně vlastní.
28. 2. 2010 22:22
Koukni na tu fotku je to zormazaný. Pokus se o menší zoom . Jinak je to dobrej receptík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 11 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 16 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 18 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 59 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: srnčí maso recepty recepty z srnciho masa srnčí maso recepty ze srnčího masa recepty na srnčí maso srnčí maso nejlepší recepty recept na srnčí maso recepty srnčí maso srncí maso recept srnci recepty recepty ze srnčího recept srnčí maso recept ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího recept na srnčí pokrmy ze srnčího masa srnčí recept srnčí maso cena cena srnčího masa srnči kyta
Suroviny: kýta srnčí, koření na divočinu, máslo, slanina, cibulka, víno červené, citron, olej, sůl, pepř mletý
Srnčí maso po zámecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZjj
8 názorů