Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Želírovací přípravek - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 473 kJ / 352 kcal
Bílkoviny88,00 g
– z toho živočišné bílkoviny88,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Citrónová marmeláda

Citrónová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Citróny důkladně omyjeme kartáčkem ve vlažné vodě. Nakrájíme na tenká kolečka a necháme do druhé dne. Druhý den citrónová kolečka podlijeme vodou, přidáme cukr a…

Velmi rychlý jahodový džem

Velmi rychlý jahodový džem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Džem je skvělý způsob, jak během sezóny zpracovat jahody. Využijeme ho po celý rok do dezertů, palačinek nebo k snídani namazaný na pečivo. Jeho příprava je velmi rychlá…

MiskaM

25 min

Jablečný rosol z moštu

Jablečný rosol z moštu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Strouhaná jablka, připravovaná k zavaření do sklenic (na štrudl) se nad miskou vymačkají, nacpou do sklenic ... atd. Zbylý mošt přecedíme, odvážíme nebo změříme…

Angreštová marmeláda

Angreštová marmeláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Angreštová marmeláda má své zastánce i odpůrce. Přítomnost drobných semínek někomu vadí, ale k angreštu prostě patří. Marmeláda z angreštu je pikantní a výborná na…

cathleen

40 min

Marie

Nejnovější recepty Více