Ovesné vločky jsou synonymem zdravé výživy a zdroj řady živin
Ovesné vločky mají široké využití v kuchyni i v kosmetice. Kdo by neznal a rád nesnídal ovesnou kaši, granolu nebo domácí müsli? Velikým kladem ovesných vloček je také jejich cena, jsou velmi levné. Díky neutrální chuti se navíc hodí k přípravě slaných i sladkých jídel.
Snídaně s ovesnými vločkami
Nejjednodušší je přisypat ovesné vločky do poháru nebo jogurtu. O něco pracnější jsou sušenky z ovesných vloček, které jsou křehké a plné energie. Z vloček lze upéct i výborné muffiny. Skvělý tip na zdravou snídani jsou také vločky s malinami.
Den ovesné kaše
Den ovesných sušenek
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 8 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
MasterChef Česko: Připravte si zapečenou bagetu! Máme pro vás 10 tipů, čím ji naplnit!
Jak na dokonalý chleba ve vajíčku: Připravíme jej klasicky na pánvičce i v troubě, nebo slavnostněji v košíčcích na muffiny
Oblíbené kozí či beraní rohy jsou nejlepší v sladkokyselém nálevu. Takhle snadno se připravují