Den třešní v čokoládě
Třešně nebo višně v čokoládě mají v oblibě lidé téměř po celém světě. Mají jednu nevýhodu, bývají tak lahodné, že jsou rychle pryč. Můžete si je… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Představte si, že kousnete do pralinky a najednou máte ústa plná ovocné šťávy, chuti čerstvého ovoce a výborné čokolády. Ovocné pralinky, polité čokoládou nebo namočené do polevy a ozdobené jako opravdové bonbóny, můžete darovat nebo je sníst jako dezert.
Čerstvé ovoce, určené k máčení do čokolády, musíme pečlivě očistit a pokud ho omyjeme, musíme ho také osušit. Vyjmeme pecky. Pak si připravíme kousky, které budeme v čokoládě máčet - celé plody, jednotlivé dílky, kostky, tyčinky, kuličky.
Kalendář Celý kalendář
Třešně nebo višně v čokoládě mají v oblibě lidé téměř po celém světě. Mají jednu nevýhodu, bývají tak lahodné, že jsou rychle pryč. Můžete si je… Více o významném dni
Připravíme si čokoládu a pečicí papír na hotové pralinky.
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak poznat kvalitní čokoládu? Sledujte složení, množství kakaa i původ kakaových bobů
Trochu opilé cukroví: Domácí rumové pralinky, křehké vinné čtverečky či nepečené nutellové špičky si zamilujete
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Komentáře