Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost
Jedním ze základů dobrých kuchařinek je umět pořádné palačinky. Milované jsou jako dezert i hlavní chod, připravit je můžete nasladko i naslano. Ale víte, z jakého důvodu se do nich přidává perlivá minerální voda?
Ty nejlepší palačinky dělávají naše maminky a babičky. Tenké, téměř až průhledné placky s křupavými okraji, v nichž se vyjímá vyšlehaný tvaroh s čerstvým ovocem nebo nutella s nakrájeným banánem. Jak ale docílit takovéto dobroty?
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Proč dávat minerálku do palačinek
Nahrazením části mléka perlivou minerálkou si zajistíte nadýchané a jemné palačinky. Minerálka poslouží jako kypřidlo a výsledné palačinky z ní budou mnohem chutnější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Používáte minerálku do těsta na palačinky nebo máte jinou parádní vychytávku? Napište nám je do komentáře, budeme se těšit. Mezitím si můžete připravit palačinky ze zakysané smetany podle našeho videoreceptu:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 9 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Banana split
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 23 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme: Palačinky snů podle legendární Kuchařky kačera Donalda jsou krásně vláčné a nadýchané
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak skládat palačinky. Video předvede čtyři způsoby, jak efektně naplnit a servírovat palačinky
Komentáře