7 pomazánek z cizrny nám příjemně doplní jídelníček. Dobře chutnají, jsou výživné a navíc s nimi ušetříme
Pomazánky z luštěnin jsou dobrou alternativou odpovědi na otázku, co si namazat na pečivo. Kromě toho, že je cizrna ceněnou surovinou, která obsahuje pro nás prospěšné živiny, vyjde stále velmi levně. Vyplatí se ji zařadit do jídelníčku alespoň občas.
Hotové pomazánky z cizrny si můžeme koupit, ale zároveň si je snadno připravíme sami doma. Pokud připravujeme jídlo pro více lidí, rozhodně ušetříme. Cizrnu si buď sami uvaříme (např. v pomalém hrnci) nebo si ji koupíme sterilovanou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Na závěr přidáváme do našeho přehledu bonus - recept na pomazánku z cizrny a hrášku, kterou snadno připravíme podle názorného videa. A co dalšího uvařit z cizrny? Třeba falafel - jak na to, poradí náš další článek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 19 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit chutné, levné a výživné pomazánky z luštěnin. Nejoblíbenější recepty na cizrnovou a fazolovou pomazánku
Jablečný ocet podle jednoduchého receptu našich babiček se bude hodit při vaření i pro domácnost
Cizrna: Nejoblíbenější luštěnina orientální kuchyně, která dala jméno i řečníkovi Cicerovi
Komentáře